Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisbaba mellett jogsit valakin...

Kisbaba mellett jogsit valakinek sikerült letenni?

Figyelt kérdés

Mennyi volt kicsi a gyermek? Szoptattad?

Nagyon praktikus lenne ha tudnék autóval közlekedni, és nem a férjemet várnám.

Csak 3 hónapos a fiam, és szoptatok. Cumiból próbáltam már etetni, de nem megy neki, nem erőltetem, nehogy átszokjon, így a cumiból etetés kizárva. Lenne kire bízzam addig, de az elméleti oktatástól tartok. 7 alkalom, 3-3,5 óra. Nem merek belevágni, igény szerint szoptatom, van, hogy elvan nélkülem (eddig max a boltba szaladtam le), van, hogy végig sír.

Idővel mindenképp megcsinálom, csak arra lennék kíváncsi, mi a legkorábbi időszak, amikor célszerű és nem csak idegességből állna az oktatás nekem, hogy vajon mi van otthon. A hozzátáplálás után tudok vajon leghamarabb nekiállni?

Kinek mi a tapasztalata?

Köszönöm

2016. nov. 9. 13:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez remek! :)
2016. nov. 10. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!