3 lanyneven gondolkozunk, de nem tudunk donteni. Szerintetek melyik a legszebb a 3 kozul?
Emily
Grace
Amy
Ezen a 3 neven gondolkozunk. Azert ezek a nevek, mert nem Magyarorszagon elek, es a parom sem magyar :)
Nekem mind 3 nev nagyon tetszik, bar valami az Emily fele huz :)
Csak kivancsi vagyok nehany embernek velemenyere is.
Magyarorszagra egyebkent fogunk jonni neha, tehat kivancsi vagyok nehany otthoni lakos szubjektiv velemenyere a nevekrol. Koszonom :)
Grace nem tetszik.
Emily szép, de már uncsi.
Amyre szavazok.
Nos ami az Emily nevet illeti:
En mindig is bajos nevnek tartottam. Mar korulbelul 10 evvel ezelott is azt mondtam, hogy ez egy szep lanynev es a lanyomnak is adnam ezt a nevet. Nos most ahogy latom elegge sok lany kapja ezt a nevet.
DE termeszetesen minden idoszakban van egy tipikus nev amit sokan felhasznalnak, ez mindig valtozik. Lehet ebben az evben es a kovetkezoben rengeteg Emily lesz, de valoszinuleg par ev mulva csillapodni fog es egy masik nev lesz nagyon nepszeru, mint peldaul Kiara.
Nos az Emily nev mindig is bajos nev lesz szamomra, de a Daisy nagyon megtetszett es ugy dontottunk ezt a nevet adjuk a lanyunknak.
Es lesz harmadik neve is a lanyunknak, ugyhogy egyet szepet kivalasztunk majd a felsoroltak kozul :)
Koszonom mindenkinek a velemenyet.
Nekem ez a három nem tetszik. Vagyis, hangzásra az Emily, de én is úgy vagyok vele, hogy ha külföldi lenne a párom, ettől különlegesebb nevet választanék.
Viszont!
Felmerült a Daisy.
Na az gyönyörű, adnám is.
Jaj utólag olvasom, hogy emellett döntöttetek. Nagyon jó választás. :)
Szerintem a három közül pedig a Grace hangzik vele legszebben, az Emilyvel mondva kicsit nehézkes, az Amy pedig rímel rá, ettől nem szép. Plusz az nekem egyébként se tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!