Hova teszitek az ujszulottet napkozben? Kisagyban van egesz nap? Nekem a haloban van egy kisagy ott ejjel van, es napkozben az ebedlobe szeretnen tenni, hogy lassak ra. Erdemes meg egy kisagyat szerezni erre a celra? Lehet ket kisagya?
Amíg nem forgott, addig sokszor a nappaliban az ágyon volt. Amerikai konyhás a ház, így,ha főztem, akkor is ráláttam. De volt,hogy a babahintában.
De igyekeztem megszoktatni neki,hogy aludni a kiságyban kell.
Egy újszülött még nem játszik. Eszik, alszik, kakál. Amikor nagyobb lett és ébren volt de még nem tudott forgolódni, akkor a kiságyába tettem körberakva neki való játékokkal és a zenélő-forgóját is nagyon szerette.
Amikor már forgolódott, akkor ment a játszószőnyegre.
Én a konyhából a kiságyra is ráláttam, ettől függetlenül szerintem fölösleges még egyet venni. Inkább járókát, annak később is hasznát veheted és pikk-pakk össze lehet csukni.
Nem igazán értelek benneteket.
Újszülöttet miért kell pihenőszékbe, járókába, hintába, habtapira rakni?
Annak van igaza, aki azt írta, h. az első hónapokban csak eszik, alszik, kicsit nézelődik a baba - én a saját kiságyukban 'tartottam' őket. Etetés (szoptatás) előtt kivettem őket a kiságyból, átpelusoztam, ettünk, ha szükséges még egyszer pelenkacsere, alkalmanként együtt bealudtunk a szülői ágyon. Néha hagytam ott nézelődni.
Mikor forgolódott, akkor váltottunk járókára, szőnyegre, ill. szőnyegre tett keményebb fr. ágy matracra, a hozzátáplálás elején - mikor még nem tudtak ülni - pihenőszékben voltak.
(Ezt három gyerek után mondom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!