Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » SOS! A vizrlet uledekemben a...

SOS! A vizrlet uledekemben a vvt 2 db/ltt, a fvt 30 db/ltt lett. Segítenél? A tobbi lent

Figyelt kérdés

Az altalanos vizeletben a feherje 0.1 g/L lett. Illetve a vegen az van irva h caox-krist. gomba, bakt.

Most ezek mit jelentenek? Nagyon aggodom. 22 hetes kismama vagyok. Segits legyszi

2016. nov. 4. 10:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Húgyúti fertőzést jelent a vizeletben ennyi fvs. Nekem 19-re azt mondták határeset de amúgy ez se vészes, a kisfiamnak többszáz volt. :( Baktérium hány keresztes?

Vvt nem kellene lenni benne de a 2 nem vészes, ha jól tudom 2-ig normálisnak írja.

Valószínűleg fogsz kapni antibiotikumot és/vagy gombaölő szert de ezelőtt lehet kell tenyésztés is. Aggódni nem kell, ez nem olyan rossz, de vagy kezelni vagy figyelni érdemes, nehogy rosszabb legyen.

2016. nov. 4. 11:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, annyira nem gàz. De gondold végig hol hasznàlsz wc-t stb. Mert valami fertőzésed van. Mindenképpen kapsz antibiotikumot,amit szigorúan szedj végig. Menj el urológushoz. Engem a doki oda küldött tovàbb hasonló eredménnyel. Egy hét antibiotikum utàn kellett azt hiszem 2-3 hetet vàrni és újra nézték,akkor màr jó volt az eredmény.

Ja arra nagyon figyelj,hogy ne tartogasd a pisit,mert elszaporodnak a bacik és simàn fertőzés lehet belőle. Az pedig kezeletlenül okozhat koraszülést.

2016. nov. 4. 11:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szives valaszaitokat!!!
2016. nov. 4. 18:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!