Mennyi időt vesz igénybe az örökbefogadási eljárás, vagyis amíg a baba megérkezik hozzánk?
Szia! Én is ismerek olyan párt, akik örökbefogadtak. Amint elhatározták, és beadták a papírokat, annyira megnyugodtak, hogy mire a baba megérkezett, addigra félidős terhes volt. :o) A Gólyahírről én is jókat hallottam!! Egyik ismerősöm mindkét fiát onnan "kapta".
Sok sikert! :o)
A noverem 4 evig nem esett teherbe,igy ugy dontottek orokbe fogadnak egy kis babat aki most mar 3 eves(azt hiszem kb 1 ev volt osszesen mire hozzajuk kerult a kisfiu - ujszulott koraban)nos tavasszal ugy dontottek fogadnak orokbe egy kislany ujszulottet is mielobb,hogy legyen kistesoja a kissracnak,mar el is inditottak a folyamatot sot mar csak nehany honapot kellett volna varniuk a masik babara,mire POZITIV lett a tesztje!!!!!
Szoval kemeny 7 es fel ev utan esett teherbe,amit szinte alig birtak es birtunk felfogni....:)
Szoval vannak csodak es te is remenykedhetsz,mert barmikor bejelentkezhet a sajat kisbaba!!!!FEL A FEJJEL VAN REMENY!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!