Miért érzek így?

Figyelt kérdés
5 hetes a fiam,már előre félek az éjszakától,h mennyit lesz ébren,mert igaz h 2,5 óránként kel enni,de kb másfél órán keresztül eszik,mert eszik,bealszik rajta hiába keltegetem semmi berakom kiságyba kb 5 perc után sir h éhes és ezt csinálja.S sokszor csak azt szeretném,h éjjel valaki vegye át,h tudják aludni,de a baba 0-24 ben velem van,férjem hazaér fél5 kor eszik lefurdik és egész lefekvésik netezik,h a elis készíti a furdővizet a babának az kb 20 perc mert közbe a neten lóg,ha megkérem h vegye át,mindjárt azt kérdi h te hova mesz,h a elmegyek lezuhanyozni aztmondja igyekezz vissza a babához,szóval rá nem számíthatok.olyan jó lenne néha elmenni kávézni baba nélkül,es sokszor arra vágyok hogy valaki azt mondja h atveszem a babát menj kapcsolodj ki,.normális h néha szeretnék baba nélkül lenni legalább fél órát,v ágy nem vagyok anyának valo
2016. okt. 28. 12:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Tervezett baba: ő is szerette volna vagy csak beadta a derekát? Terhesség alatt hogy állt hozzád meg a babához amúgy?
2016. okt. 28. 15:17
 12/12 anonim ***** válasza:
90%

Uhh.mintha az en paromat irtad volna le.

Na igen...ok ferfiak kemenyen dolgoznak...persze.elmehetnek emberek koze,kikapcsolhatnak ugymond.leulhetnek,ehetnek esatobbi.marha kemeny melo.en parom pl irodaban dolgozik,o akamikor kimehet wc re,ehet amikor akar.netezhet,filmet nezhet akarmit.

Na, En ezt par het utan meguntam es egy adag lefejt tejjel itthon hagytam oket.szo nelkul elmentem etetes utan,es kozoltem,hogy majd jovok.nem mentem messze,a szomszed lepcsohazba egy baratnomhoz.csajos napot tartottunk.romi filmet neztunk,beszelgettunk,kaveztunk es megcsinalta a kormom.

Mikor hazaertem aparol patakokban folyt a viz,majd felrobbant.

Nem szolt semmit,kiment az erkelyre es vagy 5szal cigit elszivott.aztan leult mellem es megkerdezte,hogy birom en ezt minden nap.....megmondom oszinten elbogtem magam.elso korben elkuldtem a fenebe.aztan este megbeszeltuk.elmondtam,hogy eleg strapas melo egy picivel itthon.kemeny munka eredmenye az,hogy rend legyen,meg kaja is es a baba is jol erezze magat.hogy o abban a par oraban csak a babaval foglalkozott,gondoljon bele,hogy ha meg foznie is kellett volna,es takaritania....akkor mi lett volna.

Ja,es kepzeld mikor elmentem felhivta az anyjat,hogy en milyen szemet vagyok,mert itthagytam,es hogy milyen anya az ilyen.az anyja meg leteremtette.tok jol esett,mert amugy anyossal nem vagyunk tul joban.

Azota sokat segit.leviszi setalni,furdeti,nem pattog ha epp valami elmaradt.estenkent elmosogat mig etetek.mar voltam este is el baratnommel kicsit csavizni nem is egyszer.

A ferfiaknak neha kell egy ilyen elmeny.probald ki.

Beszelj vele,higgadtan.vagy ird le egy napodat reggeltol estig.es kerd meg,hogy o is tegye ezt.aztan este hasonlitsatok ossze.

Vagy mikor megjon ulj le te netezni,ne kelj fel a babahoz csak ha ehes.mond meg neki,hogy te egesz nap kemenyen dolgoztal,ennyit megerdemelsz.mutasd meg a pici szuletesijet,es kerdezd meg ki van a gyerek apjahoz irva.

2016. okt. 28. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!