Miért érzek így?

Figyelt kérdés
5 hetes a fiam,már előre félek az éjszakától,h mennyit lesz ébren,mert igaz h 2,5 óránként kel enni,de kb másfél órán keresztül eszik,mert eszik,bealszik rajta hiába keltegetem semmi berakom kiságyba kb 5 perc után sir h éhes és ezt csinálja.S sokszor csak azt szeretném,h éjjel valaki vegye át,h tudják aludni,de a baba 0-24 ben velem van,férjem hazaér fél5 kor eszik lefurdik és egész lefekvésik netezik,h a elis készíti a furdővizet a babának az kb 20 perc mert közbe a neten lóg,ha megkérem h vegye át,mindjárt azt kérdi h te hova mesz,h a elmegyek lezuhanyozni aztmondja igyekezz vissza a babához,szóval rá nem számíthatok.olyan jó lenne néha elmenni kávézni baba nélkül,es sokszor arra vágyok hogy valaki azt mondja h atveszem a babát menj kapcsolodj ki,.normális h néha szeretnék baba nélkül lenni legalább fél órát,v ágy nem vagyok anyának valo
2016. okt. 28. 12:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normalis amit erzel.Nincs semmi gond veled, csak kimerultel!Ellenben a ferjeddel, aki egy paraszt, mar ne is haragudj!Tessek a sarkadra allni!Mi az, hogy netezik lefekvesig??!A babaval meg van elotted par kemenyebb honap, szoval a "kedves Apuka" emelje fel a s..get a gep elol es kezdjen el Apa lenni!Jezusom...
2016. okt. 28. 12:46
 2/12 anonim ***** válasza:
79%

hamarosan túl leszel ezen a nehéz időszakon, és jobb lesz, az első hat hét a legnehezebb, KITARTÁS

"normális h néha szeretnék baba nélkül lenni legalább fél órát"

Neked nem normális,hanem KÖTELEZŐ ezt megoldanod!! Rokon, barátnő, vagy bébicsősz hívandó azonnal! egy héten min egyszer 1 órára indulj el csavarogni: egyedül.

2016. okt. 28. 12:47
 3/12 anonim ***** válasza:

Nagyik mint opció?

Szülés utáni depressziós leszel, ha időnként nem adod ki a gőzt. Ha igényed van rá, meg kell oldanod valahogy, sőt, apukát is bevonni ebbe, és elmagyarázni hogy nem robot vagy. Azáltal hogy te elmész kvzni a barátnőddel, feltöltődsz, neked is jár ennyi. Ő meg tudja letenni azt a telefont, így nő fel a gyerek, ...nem megnyugtató.

2016. okt. 28. 12:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen baj veled, viszont apukával igen. Ha nem hajlandó segíteni(ilyen nincs!!!), adda kezèbe ès hagyd ott őket. Elhiszem, hogy új ès bitonytalan neki is ez a helyzet, de itt az ideje apává válni, ne hagyj neki más lehetősèget. Engedj magadnak egy nagy kád vizet ès ülj bele. Na akkor muszály lesz a babával fogalakoznia.

Èn, ha bepöccenek eldugom valahová a laptopot(idáig jutni...fejcsóválás...) Mondjuk erre mostanában nem volt pèlda, mert felfogta mit is akarok.

2016. okt. 28. 12:57
 5/12 anonim ***** válasza:

Ilyen férj és "apa" mellől nekem is menekülni lenne kedvem. Mivel nem ilyen, nyugodtan a kezébe nyomhattam a születésétől, örömmel vette át, így nem is volt mehetnékem. Tökéletesen elég volt, hogy beülhettem a kádba, megihattam nyugiban egy kávét otthon...stb.

Nem tervezett baba?

Mindig ilyen volt?

Vagy csak most menekül a telefonjába?

Csapj az asztalra, mert be fogsz kattanni!

2016. okt. 28. 13:00
 6/12 anonim ***** válasza:

Teljesen normális ha besokaltál. Neked is jár egy kis egyedül lét!

Meg kell beszélnem a férjeddel h kevés segítséget nyújt!!!

Így tényleg csak depressziós leszel.

Próbálj elsősorban a férjedtől segítséget kérni!

2016. okt. 28. 13:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor sokalltam be egyszer amikor ilyen kicsi volt a lányom, hogy rájöttem, esti fürdés, szoptatás, elringatás, és másfél-két órát folyamatosan a kezemben van a baba úgy, hogy apja tévézik. Sírva fakadtam, hogy leszakad a derekam.

Na onnantól ő altatta.

Tessék szólni a férjednek, hogy ez így neked sok, oké, hogy te vagy otthon, meg szoptatni ő nem tud, de fürdetni, öltöztetni, altatni, szórakoztatni, gyönyörködni benne, na az neki is megy. Plusz feküdj le korán, és mittomén, éjfélig, amíg ő úgyis fent lenne és tévézne, menjenbe ő a babához, ha még nincs etetési idő, de sírna valamiért. Annó ezt is külön kénem kellett, mert nem jött magától a férjemnek... -_-

Hogyne lennél anyának való!!!! 5 hete össze vagy vele láncolva 24 órában, és még nem is alszol eleget. Bárki kibukna. Apuka segítsen!!!!

2016. okt. 28. 13:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindig megdobbenek az ilyen ferfiakon... szornyu.

De igen allj a sarkadra!!

2016. okt. 28. 13:34
 9/12 A kérdező kommentje:
Tervezett baba,ahogy hazajöttünk kórházból kért 2 hét szabit h együtt legyünk,kb 3 nap elis volt vele,d e aztán pl felpirszivozott és a másik helységben tevezett ha szoltam neki lTtam h nem tetszik neki,s szóltam neki h netezzen annyit aztmondta egész nap keményen dolgozok ennyit megérdemlek,mert re még csak egesz nap itthon vagy és babazol,h a elsirom magam már a fáradtságtól aztmondja h hisztizek erre vállalkoztal.
2016. okt. 28. 14:50
 10/12 anonim ***** válasza:
A férjed egy paraszt ahogy mindenki irta már, ő nem apának való. Sajnos nem nagyon látok esélyt rá hogy megváltozzon. Ilyenkor nehéz elhinni nekem hogy a gyerek előtt egy arany ember volt és most lett ilyen, ennek vannak jelei azért minimum. Nem irigyellek...
2016. okt. 28. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!