Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sajat dontes alapjan kivennek...

Sajat dontes alapjan kivennek a mehem?

Figyelt kérdés

Van 3 gyonyoru kisfiam.mindharom csaszar volt,nem ajanlott az orvosom tobb terhesseget.mar a 3.nal is hajszalon mulott a hegszetvalas.

A mensim miatt gondolkodtam el ezen.fel eve spiralom van(mirena)

A mensim azota 15-16 napig tart.az eleje es a vege ugyan csak barnazas,maga a verzes kb 8 nap ahogy elotte.11napja szedem a cyclo 3 fortot.a legutobbi mensim 15.napjan vagyok,de meg barnazok.ha ez a gyogyszer sem segit akkor nem tudom mit csinaljak.

Elegem van a mensibol.gyogyszert nem szedhetek,gyereket nem akarok tobbet.

Az en testem.ha arra jutnek,hogy nem akarom a mehem,akkor kivennek?

Ne kovezettek meg,most elegge el vagyok keseredve.

2016. okt. 28. 06:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A kérdezőt nem a spirál és az elkötés zavarja hanem a menstruáció!!! Szerintem nem lehet csak ugy orvosi indok nélkül kivetetni a méhedet,de az orvosod többet tudna mondani!
2016. okt. 28. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!