Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Zavaróan egybecsengő lenne?

Zavaróan egybecsengő lenne?

Figyelt kérdés
Két fiunk van: Tamás és Barnabás. A vezetéknév Kovács. Most várjuk a 3. babát, szintén fiú lesz. Nagyon tetszik nekünk az András név. Nem lenne túl hasonló a másik két fiúnk nevéhez? Anyósom szerint már így sem kellett volna két -ás végződésű nevet választanunk.
2016. okt. 25. 16:06
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem:)
2016. okt. 25. 16:09
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
szerintem sem
2016. okt. 25. 16:12
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem zavaróbb, mint az elözö két gyereknél. Az meg nem érv, hogy a testvérei nevére rímelne a neve - elvégre igen ritka eset, amikor testvérek egyszerre mutatkoznak be valahol, föleg felnöttként.
2016. okt. 25. 16:25
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

Szép nevek, ne hagyjátok magatok. Nem zavaró, nyugi.

Nálunk a két lány neve végződik ugyanarra, még tetszik is, hogy van benne hasonlóság.

2016. okt. 25. 16:28
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Első kettőnél is elég gáz volt, mostmár mindegy, hogy a harmadik is olyan lesz...
2016. okt. 25. 16:51
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem meg tök jó neveket választottatok.
2016. okt. 25. 17:09
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem nem. A Tamás és a Barnabás teljesen más. Az egyik 2, a másik 3 szótag.

A Tamás és András, mindkettő aá. Viszont becézve teljesen más. Gondolom, nem Tamásnak és Andrásnak hívjátok általában a gyerekeiteket. Hanem pl. Tomi, Andris. Azok meg már teljesen máshogy hangzanak.

2016. okt. 25. 17:10
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk négy fiú van és az utolsó betűjük egyforma,de esküszöm véletlenül.
2016. okt. 25. 18:29
 9/10 anonim ***** válasza:
74%

Nem zavaró. Ez 3 külön gyerek, nem egy gyerek 3 neve, úgy tényleg gáz lenne...:)

De így szerintem nagyon is jó.

2016. okt. 25. 18:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Azt gondoljátok át, hogy fogjátok becézni. Mert maximum az lesz zavaró, ha egybecseng.

Tomi, Barni és Bandi például zavaró valóban, mert könnyű félrehallani.

De ha mondjuk Andriskának becézitek, akkor nem cseng össze.

A teljes nevük meg maximum akkor lenne zavaró ha összecsengő, ha egy osztályba járnának vagy ilyesmi.

2016. okt. 26. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!