Nehéz egyedülálló anyának lenni manapság?
Figyelt kérdés
úgy néz ki nem megy nekünk az apukával az együttélés, ezért valószínűleg külön megyünk. kíváncsi lennék hogy manapság mennyire nehéz egyedül nevelni a kicsit? ha jó állásom van, ahova vissza is tudok menni, akkor azért nem annyira nagy falat ez ugye? ugyan az anyámhoz tudok visszaköltözni, de nagyon jó a kapcsolatunk. nagyon hiányzik egy férfi a háznál a gyerek mellé?
4 hós baba anyuja
2008. okt. 4. 10:56
1/3 anonim válasza:
Én a születése óta egyedül nevelem a kisfiam, és egy éves koráig a nagymaminál laktunk. Hát nem könnyű, de azért nem olyan borzasztó. Az benne a legnehezebb, hogy nem kapok megerősítést senkitől, hogy jól csinálom amit csinálok. Meg, hogy minden felelősség az enyém. Persze anyukám vigyáz rá ha megkérem, de mégse úgy bízom rá, mintha az apja lenne, akitől valóban elvárhatnám, hogy kivegye a részét a dolgokból. Anyagilag sem könnyű, pedig én is munkahelyről mentem szülni, de azért én olyan nagyon nem kerestem jól, és egy GYED-ből és családiból nem vagyunk olyan vígan. Majd ha megint dolgozom, nem lesz olyan nehéz, de így még szűkösen vagyunk.
2/3 anonim válasza:
Szia. Én is egyedülálló anyuka leszek. Azért az apuka egyenlőre úgy tűnik szeretné kivenni a részét a gyereknevelésből. Én is anyumékkal élek, csak külön álló lakásban, de bármikor rájuk bízhatom a babát majd, így talán könnyebb lesz. Meg ők próbálnak anyagilag is segíteni. Gondolom Nálatok is ott van azért az apuka, akire rá lehet bízni néha a babát, és biztos segít anyagilag is. Így jut időd magadra is, és előbb-utóbb lesz férfi a háznál, nem hiszem, hogy ez az állapot örökre szólna. Én nem félek az egyedülléttől, az sem tart örökké. Minden jót!
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat, megnyugtató, hogy nem olyan vészes a dolog. apuci majd 200 km-l arrébb fog lakni, tehát annyira nem lesz közel hogy segítsen. anyagilag meg inkább nem szeretném hogy segítsen, mert aztán azt is hallgathatom... mégegyszer köszi nektek és kitartás nekünk :).
2008. okt. 4. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!