Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kúszó-mászó babához jövő...

Kúszó-mászó babához jövő látogatókat megkéritek, hogy levegyék a cipőt?

Figyelt kérdés
Az előszoba-étkező-nappali egy légtérben van. A fiam kúszik-mászik, előszobáig sosem megy.
2016. okt. 21. 13:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%

Apósommal ugyanez volt, közölte, hogy ő már mosott aznap kezet.

Mondtam, hogy oké, akkor vagy fürdőszoba, vagy kijárati ajtó. Morgott, de kezet mosott és többet nem kellett szólni.

De ő az a típus, aki szerintem seggtörlés után se mos kezet, szóval még én se szívesen érnék hozzá, nemhogy a gyereket fogdossa. Ha meg megsértődik, az az ő gondja, nem az enyém. Érzelmi zsarolásnak nem szoktam felülni.

2016. okt. 21. 14:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekünk vannak olyan bunkó rokonaink akik nem veszik le, és a laminált padlóra is bejön a kinti cipővel, sőt anyósom még a gyerekszobába is bejött úgy, amikor 1-2 hónapos volt a baba.
2016. okt. 21. 14:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A bejárat mellett vannak a levetett cipőink, aki bejön, alapból lesveszi.
2016. okt. 21. 15:35
 14/14 anonim ***** válasza:

En aposom azzal jon mindig h tiszta a cipoje..nem is ertem h ezt h gondolja. Ha megerkeznek rogton kedvesen felkinalom a vendegpapucsot, igy erti a celzast.

Ferjem mindig mentegetozott h jaj csak amig kuszik maszik..en mondtam , nem, ez igy van es kesz, mindig is igy lesz

2016. okt. 22. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!