Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek vegyük ne vegyük?

Szerintetek vegyük ne vegyük?

Figyelt kérdés

[link]

Akinek van ilyen vagy hasonló pihenőszèke mi a tapasztalata/véleménye?Érdemes megvenni?Szereti/szetette a baba?

Köszönöm!

#Pihenöszék
2016. okt. 19. 22:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
És a rezgős vagy az elektromos hintás a jobb?Több ismerősömtől is hallottam, hogy nekik nem vált be az elektromos hintás pihenőszék, mert a legalacsonyabb fokozat is túl gyors volt.Ezért gondolkodunk a rezgősben.Kedves utolsó jót kacagtam az írásodon ☺ tényleg úgy van ahogy leírtad....sehigy sem jó.
2016. okt. 19. 23:38
 12/17 anonim ***** válasza:
46%
Ugyanez a típus van nekünk, nsgyon szeretjük. Mi azért választottuk, mert nemcsak 9 kg-ig jó, hanem 20-ig, így sokáig tudjuk használni. Most lesz 7 hónapos a babám, nagyon bukós, ezért evés és büfi után mindig a pihenőszékbe teszem, a gyerekorvos tanácsára. Pici babaként (első 3 hónap kb.) napközben sokat aludt ebben a pihenőszékben (bölcsővé alakítható), a rezgés megnyugtatta. Mi vettünk később egy elektromos hintát is, mert az nagyob volt és egy helyben maradt, a pihenőszékben meg vihettem a picit mindenhova, épp melyik szobában volt dolgom. Ha an kérdésed, írj privát üzenetet.
2016. okt. 20. 06:34
 13/17 anonim ***** válasza:
90%

Az adamoban pont hogy nem vizszintesen van, hanem pont ugyanigy dontve... Hogy kotottetek ti fel?

Annak annyi csak a "hatranya", hogy nektek kell lokni es rugoztatni, amig a kicsi meg nem tanulja maganak. Kb. 7 honaposan nalunk mar tudta ugy, hogy megkesett mozgasfejlodesu.

2016. okt. 20. 07:34
 14/17 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem vegyétek meg, nem lehet előre tudni hogy be fog-e válni. Nekünk kettő is volt, hamar eladtuk mert nem igazán szerette a lányom. Mindig fel akart benne ülni. Mondjuk ő nagyon mozgékony. Azért volt egy kb. 1 hónap, amíg használta, még nagyon pici korában amikor ebben tudott csak elaludni. Ha nem válik be, majd eladjátok.

Egészségtelen :-D ezen jót röhögtem. Gratulálok, hogy kidobtatok a "kukába" egy pihenőszéket ami még másnak jól jött volna.

2016. okt. 20. 07:55
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekünk elektromos van,ami hintázik,zenél és vibrál is. A legkisebb fokozat egyáltalán nem gyors, a 3-as fokozatot szereti. Nézelődni is szokott benne, ha meg álmos,akkor elszundikál. Nagyon szereti
2016. okt. 20. 09:16
 16/17 A kérdező kommentje:

Kedves 15-ös válaszoló melyik az a típus amelyik rezeg is és elektromos hibta is egyben?

Nem írtam jól, az adamoban tényleg nem fekszik teljesen, egybkicsiz meg van döntve de mégsem szereti, nem tud benne járnj keze lába☺

2016. okt. 20. 09:54
 17/17 anonim ***** válasza:

az adamot lehet állítani, teljesen fel lehet benne ültetni, hogy kilásson, és tud benne fészkelődni is :)

nekünk rezgős van, eleinte tetszett neki, most is elvan benne, de ha sír pl, nem nyugtatja meg...

[link]

2016. okt. 20. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!