Anyucik! Hogyan és mikor pihentek, kapcsolódtok ki? (Nem alvás. )
a déli alvásnál kimegyek a kertbe. az esti alvásnál meg megnézek egy filmet. ez minden 2,5 éve, és ez is lesz még jó darabig (most született a második). most délben nem alszik a nagyobb, most kezdi elhagyni szóval a déli "kikapcsolódás" - mint kert, kilőve, és mivel a kisebb állandóan szopizik az esti film is..szóval most mondhatni gyerektől gyerekig rohanok ebből áll a nap, és a pihenésem éjjel 3-4 óra alvás.
mellesleg egey gyerek mellett el voltam egyszer kétszer "buliba" de másnap mindig borzasztóan voltam, mivel ugyanúgy indul a műszak 5-kor, 6kor a gyerekkel, most már nincs az hogy buli után délig lustázás úgyhogy el sem megyek inkább. hétvégén a férjemmel szoktunk programozni, de ezek nem igazán kapcsolnak ki, mert akkor is ott van a gyerek(ek)
Ha van idom, kedvem, energiam, elmegyek futni.
Ferjemmel mozi havonta, kethavonta.
Csavargas, kavezas.
Reggelente néha futok/futógépezek, bár ez függ attól, hogy képes vagyok-e felkelni ezért, vagy inkább alszok még egy órát. :)
Hetente 2x megyek pilatesre, 1x pole dance-re.
2 hetente masszíroztatok és megyek manikűröshöz.
3 hetente járok szépségszalonba, nekem már ez is pihenés a gyerekek mellett, ez kb. félnapos program.
Hétfőnként a legjobb barátnőimmel reggelizünk valahol, ez általában baba-, gyerekmentes program, olyankor mindig az apukák/nagyszülők vannak velük.
De igazából már a gyerekekkel is tudok pihenni, mondjuk mikor elmegyünk piknikezni, vagy megnézünk az ágyban valamilyen mesét alvás előtt/után.
A férjemmel is szoktunk kettesben ide-oda menni, beiktatni párnapos wellnesseket, vagy csak elszabadulni egy estére itthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!