Hány gyereketek van? Milyen időközönként mostok, főztök?
5 gyerek van.
Szinte minden nap főzök, ritkán sikerül 2 napra.
Mosás napi 2 fixen, hétvégenként 6-8 adag. Szolkta is mondani a szerelõ, hogy a mosógépem életkorát nyugodtan szorozzam háromnal:-)
2. Hétvégén főzök mindig, hétközben csak ha nagyon kell. Mindkét gyerek eszik az oviban/iskolában, valamit összedobok magunknak a férjemmel. Esténként nagyon ritkán főzök, 6 előtt nem nagyon érek haza.
Mosni kb naponta egyet. De van amikor több jön össze.
2 gyerek, egy baba és egy iskolás.
Most, hogy itthon vagyok a kicsivel, 1-2 naponta főzök, előtte csak hétvégén főztünk a férjemmel felváltva (most is szokott ő is főzni hétvégén).
Mosás 2-3 naponta.
2 kisgyerekkel mosni csak hétvégente szoktam változó hányszor de jó nagy mosógépben általában 3, max. 4 mosás elég. Mivel sok ruhánk van felesleges naponta mosni és egyébként is egyszerre szeretek, közben megy a szárítógép az előző adaggal és így a végén egyszerre elpakolok.
Főzni 2 napra szoktunk felváltva a férjemmel.
egy gyerekunk van, 3 éves. hétvégén szoktam mosni, kb. 3-4 adag ruhat. 1 fehér, 1 szines, 1 a torokozoknek és 2 hetenként 1 adag az ágynemu.
fozni, mindennap szoktam. csak heti 20 orat dolgozom igy van rá ido.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!