Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dudor a 4 hónapos fiam fején,...

Dudor a 4 hónapos fiam fején, mi lehet?

Figyelt kérdés

Most az esti fürdetésnél vettem észre, hogy van egy dudor a kisfiam koponyáján, a fejtető hátsó jobb oldalán.Olyan mintha a koponyacsont dudorodna ki...de nem tudom, szemmel nem igazán látható csak tapintható.Pénteken voltunk a gyerekorvosnál tanácsadáson, megvizsgálta de nem szólt (de lehet hogy nem is látta) a dudor miatt.Mit gondoltok mi lehet?Párom nyugtat hogy biztosan a csontok rendeződnek de azért aggódom.Vigyük be holnap a kórházba, vagy elég ha hétfőn a gyerekorvos látja?

Elég ideges vagyok miatta...nem fáj a picinek, szóval biztosan nem ütötte be sehova.

A segítségeteket nagyon megköszönném!

2016. okt. 15. 21:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Én szívesen segítenék,de nem tudok/lehet látatlanban,ismeretlenül.A Párodnak igaza van!Ha ennyire idegesít,hétfőn menj vissza a dokihoz,és mutasd meg Neki!Szerintem is a koponyacsontok "rendeződnek",alakulnak.3 gyerekes anyuka
2016. okt. 15. 22:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Látatlanvan én sem tudok mit mondani, csak mint az előző. Ha idegesít mutasd meg dokinak, de val.szeg csak a csontösszeforradás miatt van. Én már 37 vagyok és nekem is van a fejemen egy ilyen dudor kb 1x1 cm de nem vehető észre csak tapintható, anno nekem is így rendeződött össze. Nem fáj nem érzékeny.
2016. okt. 15. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:

pajzsmirigy, ha jól vettem ki, hogy tulajdonképpen a fül mögött érted, nyak felett.

amikor valami ellen dolgozik a szervezet(pl nátha, de még teljesen tünetmentes)akkor a pajzsmirigy megnagyobbodik és kemyénynek is hat(vagy mint egy erős izomrost)

2016. okt. 15. 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:
3. válaszoló:rosszul vetted ki!Akkor azt írta volna,hogy a fül mögött...a fejtető hátsó jobb oldalán van!És olyan,mintha a koponyacsont dudorodna ki.A mirigyek puhák,betapinthatók,tapintásuk kicsit sem összetéveszthető a csont tapintásával.
2016. okt. 15. 22:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen a 4-es válaszoló értette jól, fejtető jobb hátsó része, egyáltalán nincs a fül közelében.Tapintásra kemény mintha a csont lenne.
2016. okt. 15. 23:03
 6/6 anonim ***** válasza:
3-as válaszoló: ugye ezt nem komolyan írtad? Tudod te, hol van a pajzsmirigy?
2016. okt. 16. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!