Mi a különbség a csőrös poharaknál?
A fiam 15 hónapos, mióta hozzátáplálom, azóta iszik vizet MAM Trainer nevű "cumisüvegből". Ez egy ilyen szelepes, puha csőrű itatópohár, amiből egyedül tud inni a gyerek. Nem csöpög; akkor jön belőle a folyadék, ha a fogával megszorítja a szelepet. Szóval ha ráharap a csőrre.
Az lenne a kérdésem, hogy maradhat neki ez, vagy vegyek rendes csőrös poharat? Azt se tudom melyik a jó. A kemény csőrű?
Aki jártas a témában, az leírná hogy mi a különbség közöttük?
Köszönöm!
Ezeknek a poharaknak az lenne az értelmük, hogy a nyitott szájas ivásra, amit a pohárból ivás kíván, tanítsák meg a gyereket fokozatosan.
A MAM trainer (nekünk is volt) pont ugyanúgy működik, mint egy cumisüveg, nem a legjobb.
Ajánlani egyébként nem tudok, felvásároltunk mindent (TommeeTippee, MAM, Munchkin...) és egyikből se iszik a pici, csakis egyből pohárból. Ami egyrészt hurrá, remek, mert ez lenne a végcél. Másrészt nem jó, mert persze ezt nem egyedül teszi, nekem kell tartani.
13 hónapos.
Akár maradhat is, a vègső cèl úgyis a pohárból ivás, amit szerintem már gyakorolhattok.(Az èn fiam 14 hónapos kora óta pohárból iszik itthon, csak utazáshoz használunk csőröset.)
Ha szelep nèlkülit veszel, akkor megtanulja kontrollálni a szájába kerülő víz mennyisègèt, mint a pohárnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!