Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megkockáztatnátok 2 babát 1...

Megkockáztatnátok 2 babát 1 éven belül?

Figyelt kérdés

Másfél évig próbálkoztunk mire meddőségi klinika után összejött az első baba.

Mindketten szeretnénk még legalább egyet, de én azért várnék 2 évet. A férjem viszont azt mondja, hogy ne védekezzünk, hanem hagy jöjjön a kistesó ha jönni akar, elvégre az elsőre is 1,5 évig vártunk, és ha most is ez lesz akkor megvan a 2 év a kettő között amit én akartam.

Mit gondoltok? Be merjem vállalni?

Kivizsgálás eredménye az volt, hogy neki alacsony a spermaszáma, nekem pedig nagyon durva IR-em van. Ő kapott vitamint én pedig met-et és diétát váltottam, így jött össze természetes úton a kislányunk.

2016. okt. 13. 16:36
1 2
 11/11 nünü87 ***** válasza:
Nekem hat és fél hónapos a lányom szeretnénk még egy gyereket nem túl nagy korkülömbséggel de legalább egy éves koráig várok vele. Ha betölti az egy évet utána elkezdünk próbálkozni hátha összejön hamar mint a lányom.
2016. okt. 14. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!