Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van más apuka is, aki alig...

Van más apuka is, aki alig látja a gyermekét?

Figyelt kérdés
Férjem munkahelye egy óra buszútnyira van, így reggel 6:54-kor indul itthonról és este 19:00-ra ér haza. Tegnap is olyan nyűgös volt már a félévesünk, hogy megfürdettem, így az etetés végére ért haza, adott neki egy puszit, aztán belealudt a babánk az etetésbe, és aludt reggelig. De van, hogy még ennyit sem látja, vagy hétközben akkor is csak max egy órát.
2016. okt. 13. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
nálunk is így volt. férjem néha 7re jár, néha 8ra, de legkésőbb negyed 8kor elmegy itthonról. este 7-8 előtt nem ér haza, de sokat van vidéken és külföldön, akkor még később. a lényeg, hogy eleinte nem nagyon találta ébren a babát. de ahogy nagyobb lett, fokozatosan kitoltam a fekvés idejét, hogy lássa az apukáját is. persze így sem jön össze mindig, de már jobb a helyzet
2016. okt. 13. 13:12
 2/6 nünü87 ***** válasza:
100%
Próbáld meg kitolni a fürdést és az etetést. Nekem is féléves a lányom este fél 9-kor fürdik utána eszik és kb negyed tízkor alszik el. Az én párom is van úgy hogy 7-kor ér haza. Reggel meg már 6 előtt elmegy. De este mindig találkoznak.
2016. okt. 13. 13:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Sajnos nalunk is ez van, sot... vannak napok mikor egyaltalan nem latja egyik gyereket sem. 7-kor megy dolgoznni, es este 11 korul er haza. Ebedidejeben hazajon, de csak egy oraja van itthon es van hogy pont akkor alszik a picur (minden nap maskor tud jonni ebedelni) Akkor talalkozik veluk ha epp szabadnapos, vagy delutan szabad.

Nagyon nehez ez igy neki is es a gyerekeknek is, nem utolso sorban nekem is, dehat ez van.

2016. okt. 13. 15:10
 4/6 anonim ***** válasza:
A kicsit ő viszi reggel, ennyit találkoznak. A naggyal ennyit sem, mert ő velem jön korábban reggel. Van olyan, hogy csak hétvégén találkoznak. Én utálom ezt, nagyon elegem van belőle.
2016. okt. 13. 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Férjem hajnali 4-kor kel 5- kor indul dolgozni akkor még alszanak. Bár a 3 évesem 2 napja felkel 4 órakor és kb fél 6 mire vissza alszik így reggel taliznak. Este fél 9-9 mire haza ér addigra meg már alszanak. 3 és 1,5 évesek. Hétvégén látja csak őket.
2016. okt. 13. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:
az én férjem 4,10kor kel, 4,30 körül megy el, van, hogy 7-8 körül jön haza. és 5 percre dolgozik :( csak ha sok a munka, ez van...
2016. okt. 13. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!