Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi legyen a gyerekeim neve?

Mi legyen a gyerekeim neve?

Figyelt kérdés

A vezetéknév:

Zalay

Ikreink lesznek fiú-

-lány

Amik tetszenek:

Lány:Borbála,Adrienn,

Alíz,Blanka,Barbara,

Réka,Jázmin

Fiú:Boldizsár,Zalán,

Milán,Kristóf,Zsombor

Szerintetek melyik lány illetve fiú név illék a vezetéknévhez?

Nem szeretnénk nekik két keresztnevet adni,hiszen úgyis csak egyet fognak használni:)

Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!;)

2016. okt. 12. 19:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Lánynevek közül egyértelműen a Zalay Borbála a legszebb és leginkább összeillő. :)

Fiúk közül Zalay Kristóf tetszik a legjobban, a Zalánt semmiképp nem választanám. Milán nekem furcsa a vezetéknévhez, hogy két i van két egymás utáni szótagban. Esetleg még Zalay Kornél, Zalay Róbert szép párosítás lenne.

2016. okt. 12. 22:03
 22/25 anonim ***** válasza:
Borbála és Boldizsár
2016. okt. 12. 22:38
 23/25 anonim ***** válasza:

Én ezeket választanám a fentiek közül:

Borbála, Réka vagy Blanka;

Zsombor (Levente? Dániel? Balázs? Bálint? Gábor? Márton? Szabolcs? Nándor? Miklós? Flórián?)

Zalánt ne, az nagyon viccesen hangzana a vezetéknévvel...

2016. okt. 13. 07:44
 24/25 anonim ***** válasza:

Borbála a lánynevek közül egyértelműen, szerintem nagyon szép, manapság mégis elég ritka, a Bori becézése pedig nagyon kedves szerintem. A fiúnevek közül szinte csak a Zsombor tetszik, szerintem attól, hogy ikrek, nem kell passzolniuk a neveknek, sem a kezdőbetűknek, két külön ember lesznek ettől függetlenül. És egyébként illik a Borbálához, mármint nem üt el tőle, egy Borbála - Milán már furább.

A testvéremnek ugyan viszonylag ritka, de nem kirívó ősmagyar neve van, nekem meg teljesen más, szinte egyedi és külföldi eredetű, hangzású. Néha fura, hogyha bemutatkozás után megkérdezik a tesóm nevét is... Nagy a kontraszt. :) Én erre figyelnék csak a helyedben.

2016. okt. 14. 14:30
 25/25 Bri Colmen válasza:

Zalay Adrienn

Zalay Dávid

Fogadok nagyon aranyosak és jószívűek lesznek! :)

2016. okt. 30. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!