Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Emlékeztek a kérdésemre?

Emlékeztek a kérdésemre?

Figyelt kérdés

Mit tennétek a helyembe.

A már-már kilátástalan helyzet az alkoholista apával.

2 gyerekkel úton a 3.

2016. okt. 12. 16:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy nem szóltatok le!

Igazán jól esik idegen emberektől az együtt érzés.

Nem tudom mi lesz a házzal, a gyerek kutyájával, a macskámmal.

Mi lesz később.

Irtam hogy a 3 baba sem tehet semmiről.

Ők nem. Csak mi.

Azóta sirok ha nem látja senki.

Elfáradtam vagy bele nem is tudom.

2016. okt. 12. 16:53
 12/21 A kérdező kommentje:

Ment a zöld kezecske mindenkinek.

Legyen szép napotok!

Sziasztok!

2016. okt. 12. 16:54
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Add be a válást, és egyezzetek meg abban, hogy a házért cserébe nem kérsz gyerektartást, így a gyerekekt sem kell kiszakítanod a megszokott közegükből, maradhat a kutya-macska, ha a környéken dolgozol a munkahelyed is, a gyerekek ovija...Nehéz lesz, de nem lesz semmi baj. Majd a családod segít, támogatni fognak, csak ülj le velük, őszintén beszélni, tudniuk kell róla, hogy megvédhessenek.
2016. okt. 12. 16:56
 14/21 anonim ***** válasza:
Jól van. Remélem, jól alakul az életed.
2016. okt. 12. 17:54
 15/21 anonim ***** válasza:

Nagyon helyes. Nem tudok mást mondani, ez volt a legjobb döntés, amit hozhattál. Nem jött még el az ideje annak, hogy változtasson az életén, viszont te a tiédet és a gyerekeitekét meg kell, hogy óvd ettől az életviteltől. A férjed meg majd vagy eljut arra a pontra, amikor már neki is lesz betegségtudata, és lesz ereje a változásra, vagy nem.

De te menj el onnan a gyerekekkel, egy alkoholista szülő iszonyat nagy károkat tud okozni. Tanultam addiktológiát az egyetemen, voltam látogatáson olyan felnőtteknek az önsegítő csoportjában, akik függő szülő mellett nőttek fel, és felnőttként próbálják ezt feldolgozni. Nem könnyű. Teszem hozzá, a férjem apja is alkoholista volt. Őt sose bántotta, de az anyukáját rendszeresen. Harminc év után is gyakran eszébe jutnak ilyen-olyan dolgok, amit én, aki rendezett családban nőttem fel, el sem tudok képzelni, hogy milyen lehetett gyerekként átélni. Az apjával évek óta nem beszél, de amúgy az anyjára is haragszik, amiért nem lépett időben. Oké, valamelyest rendezett a viszonyuk, de látszik, hogy nincs minden rendben közöttük.

2016. okt. 12. 19:10
 16/21 anonim ***** válasza:
91%
Sajnálom, hogy a szakítást kellett döntésként meghoznod, de ha párod nem látja be, hogy alkohol problémái vannak, akkor nem is tud a gyógyulás és ezáltal a jobb élet útjára lépni. Remélem helyre jön az életed, ha teheted, a babát ne vetesd el, három gyerekkel is tudsz új életed kezdeni. Kitartás és sok erőt kívánok!
2016. okt. 12. 19:20
 17/21 anonim ***** válasza:

Megtennéd, hogy megírod holnap, hogy sikerült a költözködés?

Sok sikert!!!

2016. okt. 12. 19:21
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Amikor rájön, hogy elköltöztél a gyerekekkel (mert ugye velük?), és jönne "visszahódítani", bármit is csinálna, ezek után soha a büdös életbe nem mennék vissza hozzá és amilyen gyorsan lehet, elválnék. Soha ne adj neki még egy lehetőséget, akkor se, ha elmegy elvonóra. Úgyis csak addig tart nála a tiszta fej, ameddig nem érzi magát nyeregbe, utána ugyanaz lesz, mint most van.
2016. okt. 12. 19:34
 19/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Szükséged van szakszerű segítségre most! (elolvastam az előző kérdést).

Téged BÁNTALMAZTAK!!! A férjed pedig BETEG!

[link]

[link]

Kérlek vedd fel valamelyikkel a kapcsolatot, mert benne vagy egy ördögi körben, melyből saját erővel nagyon nehéz kimászni. Újra és újra fognak ismétlődni az események. (ld már a 3. várandósság az apa alkoholbetegsége ellenére)

Ők szakemberek, segíteni tudnak neked! Nagyon sajnálom a történteket:((

2016. okt. 13. 10:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet veled kérdező?Végül is sikerült elcuccolnotok otthonról? Férjed azóta keresett? Mi lesz a 3.-ik baba sorsa? Remélem jóra fordulnak a dolgaid, írj ha van lelki erőd, kedved.
2016. okt. 15. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!