Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ezekről a...

Mit gondoltok ezekről a nevekről? Fiú nevek!

Figyelt kérdés

Dorián, Levente, Nimród, Olivér

Melyik tetszik nektek jobban?

2016. okt. 12. 13:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mind a négy teljesen jó, talán a Dorián tetszik legjobban, aztán Nimród, Levente, Olivér.
2016. okt. 14. 07:06
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!! :) Nekem az első amúgy a Levente:) Aztán az Olivér! De mostanában nagyon elkezdett tetszeni a Dorián.. Nem ismerek amúgy Doriánt.. Ugye nem.. Más vallású név? Ha értitek mire gondolok..
2016. okt. 14. 12:08
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem más vallású, náluk nem az ilyen fajta nevek mennek.
2016. okt. 14. 13:27
 14/19 anonim ***** válasza:
Ahogy a többségnél, nálam is Levente az első, Olivér a második. A Dorián nem tetszik egyáltalán, nem tudom, mit értesz az alatt, hogy "más vallású", illetve tippem több is van, hát... "görög eredetű latin névből származik, jelentése dór férfi". Így nem hiszem.
2016. okt. 14. 14:38
 15/19 anonim ***** válasza:
Olivér a legszebb név a felsoroltak közül. Levente, Nimród még elmegy, Dorián szerintem borzalmas.
2016. okt. 15. 21:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem, a Dorián nem zsidó név. :)
2016. okt. 16. 01:53
 17/19 anonim válasza:

Szép a Levente, de szerintem sok van belőle. Nekem pl. tetszene úgy, hogy 'Olivér Nimród'. Ez a kettő -szerintem- illik egymáshoz, különlegesek! :)

De persze ez csak egy vélemény a sok közül! :)

2016. okt. 18. 22:33
 18/19 anonim ***** válasza:

nekem csak az Olivér tetszik innen. a Leventében nekem túl sok az e betű.

vigyázz a Dorián becézéseivel...

2016. nov. 11. 02:31
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen a becézésen én is gondolkoztam:)
2016. nov. 12. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!