Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennél azzal, aki bántja/v...

Mit tennél azzal, aki bántja/veszélyezteti a gyereked életét?

Figyelt kérdés
2016. okt. 11. 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Jajjj, ez a kérdés... nagyon értelmes.

Neked mi számít bántásnak, evzsélyeztetésnek? Nem mindegy,h csak rákiabáltak a gyerekre vagy hagyták játszani a konnektorral.

2016. okt. 11. 16:20
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Ha kifejted, MIT JELENT szerinted a veszélyeztetés, AKKOR lehet rá válaszolni, így nem
2016. okt. 11. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:

ha vannak konkrétumok, feljelenteném.

egyéb eset nem létezik. senki nem tudja bántani. nem hordom olyan nép közé.

de én szinte senkire nem is bízom soha(rokonokat leszámítva) a felügyeletem nélkül, annyi mindent olvastam már a hírekben, a bébiszittertől kezdve, mostohákon keresztül, plusz a gyk-n, hogy mi kínokat szenvednek el gyermekek szinte az anya részrehajlásával.

2016. okt. 11. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:

*most is van egy anya, akinek molesztálják a pár éve kisllányát és az a baja, hogy jó kapcsolatban van az illetővel és a párjával és ezt nem akarja felrúgni.

ilyet???!!

2016. okt. 11. 21:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha azt látnám hogy valaki pofon vágja minden előzmény nélkül, azt hiszem hirtelen felindulásból rátámadnék. Ennél súlyosabb esetben még agresszívebben reagálnék. Alapvetően nem szeretem az erőszakot, igyekszem mindenkivel szépen viselkedni de ha azokról van szó akiket szeretek nincs pardon, nem tudom fékezni az indulataimat. A veszélyeztetés alatt konkrétan mit értesz? Mert azért különbség van a szándékosság és a véletlen között. Nem is egyforma reakciót váltana ki a kettő.
2016. okt. 12. 07:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Hogyhogy mit tennék, rendőrt hívnék, nyilván, ha veszélyezteti a gyerekem életét... Valaki elmagyarázza nekem, mi lenne a B verzió?
2016. okt. 12. 08:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsó: mivel a kérdezö NEM írta, MIVEL veszélyeztetnék a gyerek életét, ezért enm feltétlen tartozik a dolog rendörségre.

Ugyanis éppen ebben a topikban rengeteg "anya" szerint már az is veszélyezteti a gyerek életét, ha a nagymama (vag akárki más), ad neki édességet, vagy kiengedi a kertbe ahol "piszkos lesz", stb.

EZÉRT is kérdeztek már többen rá erre, de a kérdezö nem reagál.

2016. okt. 12. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!