Hogyan tudnám higadtan kezelni a dolgot?
Figyelt kérdés
Kislányom 3,5 éves nagyon hangulatingadozos, egyik percben akarja másikba nem, egyik percben sir másikban nevet, van hogy maga bemegy a boltba van vogy velem alig mer bejönni, stb.és ha sokan vagyunk fél nehezen oldodik fel. Nem volt ilyen nem tudom mi történt vele? Mit tegyek? Lehet hogy csak egy idöszak és kinövi? Reménykedek.2016. okt. 10. 17:49
1/1 anonim válasza:
Az első babámat várom, nincs még gyerekem tehát nem tapasztaltam még ilyet. viszont belegondoltam most h én mit tennék. Hát 1.kiborulnék 2. Azt hiszem felvenném a kspcsolatot egy szakemberrel. Nem vagyok híve de ha a gyerekről van szó és nem tudom mit tegyek akkor kénytelen lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!