Ki milyen junior italt vesz?
Milumilt veszek, ahogy néztem ebben van a legtöbb vitamin, ásványi anyag. Meg megszokásból is, már a tápszerük is Milumil volt, most 2 évesek, 1 éves koruk óta isszák a megfelelő korút.
Napi 2 x 2,5 deci fogy per fő, ha az esti valamiért megmarad azt el szoktam tenni reggelre, mivel hármasikrek, a nagy doboz (1200g) kb. egy hétig elég.
mi nagyon sokat probaltunk, igazabol egyikkel se volt gond, de ami a legjobban bevalt, az pont a rossmannoss babylove...ez a fajta:
nagyon kellemes vanilias illata van, ellentetben a tobbivel ami szamomra budos. nagyon jo az allaga, sosem csomosodott (azt hiszem a beba ami nekem kronikusan csomosmaradt). de probaltuk milumilt, kecskemetit, hippet, a dmest, de vegul a babylovenal maradtunk.
persze azt nem tudom mennyire egeszseges az osszetetele a tobbihez kepest, nem vagyok taplalkozas szakerto, de nem hinnem higy baba termékként barmi merget tartalmaza...nyugodtan probald ki. 1 eves koraig itta ezt este, reggel neg tehentejet. aztan 2 evesen elhagytuk, azota reggel este tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!