Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen lezárható csőrös...

Milyen lezárható csőrös pohara van a kisgyerekednek?

Figyelt kérdés
Olyat keresek, ami szivárgásmentesen zárható, a táskámban magammal vihetem benne a vizét.
2016. okt. 6. 12:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Utazàshoz jana babavizet vettem,az cuclis. Otthon meg simàn pohàrból ivott 1 éves koràtól.
2016. okt. 6. 12:46
 2/12 anonim ***** válasza:

Az én fiamnak mam csőrös pohara volt /van.

[link]

A linken láthatók közül először a 2. fajta, majd a 4. fajta volt neki. Mindkettő csőrös, van benne egy szelep, így csak akkor folyik, ha a gyerek szívja. Plusz van hozzá kupak is. A szelep egyébként kiszedhető, akkor szabadon folyik.

2016. okt. 6. 13:03
 3/12 anonim ***** válasza:

Tommee Tippee. Igaz 2.000 Ft, de kisváros lèvèn itt nincs válsztási lehetősèg. Szelepes, kupakos, kemèny a szívókája, van fogója.

Itt ajánlották, bejött. ;)

2016. okt. 6. 13:04
 4/12 anonim ***** válasza:

Nuk, nincs benne szelep ami bepeneszedhet.

A tomme tippiee igy peneszedik :

[link]

2016. okt. 6. 13:45
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekünk is MAM van, de nem szivárgásmentes, nem raknám a táskámba.

[link]

2016. okt. 6. 13:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Philips Avent (szilikoncsőrös, szelepes), soha egy csepp nem szivárgott ki a táskámba.
2016. okt. 6. 14:20
 7/12 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ilyenünk van, nem csöpög, nem is penészedik, nem szelepes, lezárható. Nagy tescoban is lehet kapni, mi legalábbis ott vettük.

2016. okt. 6. 15:35
 8/12 anonim ***** válasza:

[link]

Tommee tippie Explora, nagyon jól zár, nem csepeg, viszont a szelepe az ugyanolyan, mint a fentebb linkelt penészedős. Hiába főzöm ki meg mosom forró vízzel mosogatógépben, olyan a szelepe, h nem lehet hozzáférni. Így szelep nélkül használjuk, de úgy csöpög.

2016. okt. 6. 19:44
 9/12 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Lèvèn nyughatatlan, kíváncsi ember, szètkaptam a szelepet. Leghalványabb jele sincs a penèszedèsnek fèl èv használat után. Sőt, elszíneződès sincs rajta, bár csak vizet töltök bele. Úgy sem használtam volna jó szívvel(vagy sehogy sem), amíg nem tudom, mi a helyzet odabenn. ;)

2016. okt. 6. 20:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Nûby
2016. okt. 6. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!