Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamák, milyen télikabátotok...

Kismamák, milyen télikabátotok van, ami rámegy a pocakra is?

Figyelt kérdés
Aki most készül vásárolni az honnan szerzi be? Tudnátok képet linkelni, hogy milyenre gondoltatok? Gondolom esélytelen olyan venni normál áron, ami majd szülés után sem lesz hatalmas és lehet használni...
2016. okt. 6. 09:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én 2 éve télen voltam nagy hasu kismama,a Bonprix-től rendeltem.15 ezer volt,és volt hozzá plusz toldalék.Most is azt hordom.
2016. okt. 6. 09:19
 2/14 anonim ***** válasza:

Van egy A-vonalú kabátom. Abban reménykedek, még összeér rajtam februárban is. :)

Nem szeretnék két-három hónapra új kabátot venni.

2016. okt. 6. 09:29
 3/14 anonim ***** válasza:

Mivel én tudtam, hogy hordozni fogok, ezért hordozós kabátot vettem kismama kabátnak is.

Nyilván ha ilyen terveid nincsenek, akkor ez a megoldás nem opció.

2016. okt. 6. 10:26
 4/14 anonim ***** válasza:

Én tavaly télen voltam kismama és nagy mázlimra találtam olyan kabátot amit még idén is nem terhesen is fel tudok venni és még jól is néz ki, New Yorkerbe vettem, egy fekete A vonalú kabát mell alatt lehet húzni hogy épp mekkorára szeretnéd hagyni. Meglepően bő belül.

Kb így néz ki:

[link]

30. hétig hordtam, onnantól kitavaszodott, de tudtam volna tovább is szerintem, max utolsó hetekbe nem.

2016. okt. 6. 10:39
 5/14 anonim ***** válasza:
Egyik gyerekem januári, másik áprilisi, egyiknél sem kellett kismama kabát, rám jött a normál kabátjaim közül egy-két darab. Szerintem ráérsz akkor venni, mikor már tényleg nem jön rád.
2016. okt. 6. 13:13
 6/14 anonim ***** válasza:
Én plázában vettem egy boltban 6 ezerért 2XL-es télikabátot, az utolsó 2 hónapban csak ez jött fel rám. Azóta persze nem tudom hordani mert nagy.
2016. okt. 6. 13:25
 7/14 A kérdező kommentje:
24 hetes vagyok és MÁR nem jön rám semelyik kabátom. Kardigánokkal húztam eddig, de már túl hideg van hozzájuk. Valószínű amiatt nem jók a meglévő kabátok, mert amúgy sovány alkat vagyok, viszont szép nagy kerek pocakom lett mostanra. Nem szeretnék külön őszit és külön télikabátot venni, ezért már inkább vastagabbat keresek, januárban szülök.
2016. okt. 6. 14:00
 8/14 anonim ***** válasza:
attól függ, mennyire lesz nagy hasad télen. Én vettem egy szövetkabátot, kijjebb varrtam a gombjait, most a télre meg majd beljebb varrom. Mondjuk nekem télen még nem volt hatalmas a hasam, így működött.
2016. okt. 6. 14:00
 9/14 Snorri ***** válasza:
Én használtan vettem egy A vonalú, fekete kismama szövetkabátot. Nagyon klaszz volt, kapucnis, csini, fenekemet takarta, és végig jó volt rám. Márciusban szültem. Kb. 3000 volt, és mindenki dicsérte. :)
2016. okt. 6. 14:39
 10/14 anonim ***** válasza:
Én a férjem egyik kabátját hordom. 😂
2016. okt. 6. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!