Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen férfinak gyereket szülni?

Ilyen férfinak gyereket szülni?

Figyelt kérdés

Tetelezzuk fel, hogy van egy 27 éves férfi aki dohanyzik, napi szinten iszik sört, a munkábol minden nap késik, ha alszik egy ágyú sem ébresztene fel...

Ha kiderulne, hogy gyereket vártok tőle, mit tennétek?

2016. okt. 4. 17:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
29%
A sok gonosz komment, a párjával is így beszél?
2016. okt. 4. 17:33
 12/25 anonim ***** válasza:
77%

Hát most vegyük sorba.

Dohányzás az oké, hogy drága és egészségtelen, de szerintem emberileg ettől nem lesz rosszabb.

A naponta sörivás MÉG nem probléma, de ez szokott átfordulni alkoholizmusba az évek alatt. De igazából ettől most még nem lesz rossz ember.

A munkából késés meg nem világos, hogy mit jelent. Naponta késik 3 percet és a kutya füle se sz..rja le, vagy többet késik és veszélyezteti a munkáját? Az utóbbi nem éppen jó dolog, állítsa előrébb az ébresztőjét és meg van oldva.

A mély alvás meg nem is tudom hogy a jó fenében lehet negatív tulajdonság. Állítsad hangosabbra az ébresztőjét, aztán meglátod hogy felébreszti egy ágyúnál is halkabb dolog.

Azért kérdező szerintem semmi olyat nem írtál, ami olyan orbitális emberi bűn lenne.

2016. okt. 4. 17:39
 13/25 anonim ***** válasza:
46%

Az egyikőtökben sem merült fel, ha esetleg megtudja hogy gyereke lesz, leszokik a sörről és a cigiről?

Adjuk meg neki az esélyt.

2016. okt. 4. 17:45
 14/25 anonim ***** válasza:
38%

Nem, az pont nem jutott eszembe, hogy megváltozik a gyerektől. Nem szoktak.

Az utolsó 2 rám is mindig igaz volt, nem értem, mi ezzel a gond, ha nem olyan a meló, hogy fontos legyen a pontosság (én programozó voltam, úgyis túlóráztam olykor és este tudtam csak dolgozni, kinek ártok azzal, hogy csak 1 órát netezek bent délelőtt s nem hármat? a meló mindig megvolt, irreális határidőknél is).

A napi sör és főleg a dohányzás nekem hatalmas gond, ennek megfelelően erőszak nélkül nem is lenne gyermekem ilyen embertől. Arra pedig van védangyalom.

Szóval eleve nem derülne ki, hogy gyermeket várok egy ilyentől - de számomra az se derült ki, hogy rendes ember-e, ha már itt tartunk. A dohányzás egészségtelen, de rengeteg amúgy normális ember teszi. A sörnél rezeg a léc, de azért még nem feltétlenül alkesz a fickó. Lehet gyerekimádó vagyonos is, ami igenis megváltoztathatja a leányzó fekvését, a gyerek ellátása anyagi dolog is.

2016. okt. 4. 18:26
 15/25 anonim ***** válasza:
90%

1. Egyik sem akkora bűn, mint amekkorának ezt te beállítod.

2. Bármelyik egyetemista lány ennél sokkalta "züllöttebb" életet él.

3. Nem NEKI szülöd!

2016. okt. 4. 18:36
 16/25 anonim ***** válasza:
78%
próbáld meg megváltoztatni.ha nem megy idővel akkor mond el a gyereket neki, hogy hátha a gyerek hatására megváltozik.
2016. okt. 4. 18:48
 17/25 anonim ***** válasza:
93%

"Nem, az pont nem jutott eszembe, hogy megváltozik a gyerektől. Nem szoktak. "

Apám mielőtt elvette anyámat és engem "összehoztak" dohányzott és tuti, hogy az átlag agglegények életét élte, szóval a napi sör is tuti megvolt. Leszokott a cigiről és nem alkoholista.

Jól mondják, egy átlagos egyetemistának durvább az életvitele mint a párodnak, ennyi erővel senkinek se legyen gyereke.

2016. okt. 4. 19:32
 18/25 anonim ***** válasza:
93%

Át én férjem dohányzik mar tizeneve, akar napi egy sort is megiszik. 30 eves ket kislanyunk van es csodálatos apa, szerető férj.

Igaz nem szokott késni a munkából de elkoltoztethetnenk almában nem tűnne fel neki( kiveve ha a gyerekei sírnak)

Bar hogy nezem is, csak azert jobb ember mint a tied mert nem késik sehonnan...

( komolyan ezek alapján miert vagy vele. Ha ennyit jelent neked)

2016. okt. 4. 21:26
 19/25 anonim ***** válasza:
90%

Ennyi info szerintem is kevés...ferjem is cigizik,agyuval sem lehet felebreszteni..ezeknek semmi koze a gyerekvallalasunkhoz(mielott terhes lettem eloszor en is bagoztam)...

Napi sorozes,attol fugg,ha azt mondanad neki,hogy holnaptol ne,vajon mennyire ragaszkodna hozza...nekunk is voltak nagyon vad eveink a ferjemmel,en a gyerekek szuletese ota semmit,o meg alkalmakkor...pedig nem volt ritka a napi sorozes..de nem a napi rutinhoz kellett..mint a valaszombol latszik,van gyerekunk..3 is..

Viszont nem szülnek es nem lennék olyan emberrel,akit ennyire lenezek...

2016. okt. 4. 23:52
 20/25 anonim ***** válasza:

A lakasban cigizik?

Napi egy sor nem tragedia. A kesest es pontatlansagot en gyulolom.

Alvas? Valtozni fog;)

2016. okt. 5. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!