Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi legyen a többi babaruhával?

Mi legyen a többi babaruhával?

Figyelt kérdés

Kérlek ne ítéljetek el, nem tudom hogy történhetett még ilyen soha nem fordult elő.

Szóval a babának van egy külön szennyeskosara abba gyűjtjük a koszos babaruhát.Pár napja bukott a baba és nem tudom hogy, de a szennyeskosárba került (pedig ilyenkor foltisztitót teszek rá és külön teszem) az a két ruhácska amire bukott a kicsi.Ma mostam egy adag babaruhát, teregettem és egy body meg egy kisnadrág (amikre bukott) tiszta piros meg szürkefoltos volt mosás után.Gondolom bepenészedett a kosárban😣 Termèszetesen ezt a 2 ruhadarabot kidobtam, viszont a többi ruhácskát újra mostam (azokon nincs semmi).Ugye így még felveheti ezeket a ruhákat, nem lesz tőle baja a babának?

Lehet, hogy én voltam a ludas, de az is hogy a párom...nem is ez a lényeg....csak az hogy a babó ne betegedjen meg.

Mit gondoltok?

A segítő válaszokat nagyon köszöm!

2016. okt. 4. 11:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Mekkora babáról van szó?

Én 60 fokon átmosnám a ruhákat, a penész ilyen hőfokon elvileg elpusztul (plusz ki is mosódik a ruhából fizikálisan)

2016. okt. 4. 11:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan ráadhatod ha nem foltos és nem érzel rossz szagát.
2016. okt. 4. 12:02
 3/5 A kérdező kommentje:
3 és fél hónapos a baba, de koraszülött volt. A 2 foltosat kidobtam, a többit 30 fokon újramostam.Ha 60 fokon mosom nem fog összemenni?Nem érzek rajtuk rossz szagot és folt sincs a többin.
2016. okt. 4. 12:06
 4/5 anonim ***** válasza:

én is jártam már így! többször kimostam és teljesen kijött. így azokat használta. mikor a textilpelus lett penészes azt kidobtam.

ha valaki emiatt elítélne...

2016. okt. 4. 13:26
 5/5 anonim ***** válasza:

tegyél bele hideg fertőtlenítőt,akkor a 30 fok is jó és kiöli a penészt!

[link]

2016. okt. 4. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!