Ket 3 ev alatti gyermekkel otthonrol heti hany ora munka megoldhato szerintetek?
szerintem napi 4 órát számolhatsz.
a főzés az mondjuk a menütervtől változhat, hosszabb vagy rövidebb időt vesz igénybe.
Ezt csak te tudhatod, aki az adott munkát végzi.
Pl.: az én munkámra is illik ugyan, hogy végezhető otthonról és elméletben meg is szakítható, de minden megszakítás csak növeli a hibázás esélyét és miután milliós büntetést is vonhat maga után (könyvelés-könyvvizsgálat), nem csinálnám gyerekkel a kezemben; nappal pedig 1 órát alszik. Innentől számomra úgy szólna a kérdés, hogy mennyit óhajtanék az esti alvásomból feláldozni.
első vagyok, igen az alvás időtől is függ. nekem úgye 3 órt alszanak a fiúk. és délután is elvannak egyedül ha úgy van.ezért irtam a 4 órát.
én délelőtt nem tudok "dolgozni" mert nekem már főt ételt esznek és kell az ebéd.
Ez a te gyerekedtol fugg.
Az enyem 16 honapos, reggel 8 kor kel, delben 1 orat alszik, este 9 kor fekszik. Tehat egy ora szabadidom van, olyankor tudok hajatmosni es pakolgatni. Ugyhogy en 0 percet tudnek dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!