Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik a legolcsóbb pelenka...

Melyik a legolcsóbb pelenka és hol kapható?

Figyelt kérdés

És egy plusz kérdés:

Magyarországon kapható-e NAN H.A.1-es tápszer, ha igen, vajon mennyibe kerül?

2010. ápr. 24. 13:36
 1/9 anonim ***** válasza:
57%

a Tescó-s a legolcsóbb pelenka.-tudtommal legalábbis.

És nem roszabb minőségű,mint a Pempers, ugyan annyi vizelet... befogadására képes.

2010. ápr. 24. 13:40
 2/9 anonim ***** válasza:
55%

Sztem a legolcsóbb a bababoltokban kapható 100db-os gazdaságos pelenka,a Tesco Value és a DMben kapható még egy, ez 30db-os és 1000Ft, de nem jut eszembe a neve. És mindegyik borzalmas. Rengeteg olcsót kipróbáltam, de maradok a Liberonál.

A tápszerrel kapcsolatba, nézz utánna a neten, ha boltokban nem is, lehet h valahonnan tudsz rendelni online.

2010. ápr. 24. 13:51
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
Az 1. vagyok,és mi is sokmindent vettünk már,volt drága is,mert kaptuk,és volt-van- olcsó is,de én a Tescó-snál maradok,mert olcsó és nem szutykabb a többinél. A bababoltokban az ömlesztett általában 2-3 ft-tal drágábban jön ki darabra. De ha valakinek feltünt,akkor az olcsó pelenkák (pl:a Tescós és a bababolti is)ugyan olyanok.
2010. ápr. 24. 14:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is ugyanolyan jók, ha nem jobbak a Tescos, Lidl-es, DM-es, Rossmannos pelenkák, mint "neves" társaik.

A NAN az nálunk nem BEBA néven fut? Most néztem a neten a képeit, és totál ilyen a Beba tápszerek csomagolása (pontosabban ilyen volt, mielőtt 1-2 hónapja átdizájnolták)

2010. ápr. 24. 14:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Vajdasági vagyok, jövő héten megyek Magyarországra bevásárolni. A legolcsóbb pelust keresem, mert kb 2 óránként cserélnem kell a 3 hós babám alatt. (műtét miatt)
2010. ápr. 24. 14:59
 6/9 anonim ***** válasza:
57%

Én is a Tesco Baby Essentials pelenkát ajánlom.Nagyon szeretjük, jó nedvszívó, és árában is megfelelő.

Épp most akciós, 23-25-e között 1799Ft, 26-29-e között 2199Ft.

2010. ápr. 24. 17:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Na azért nem mindegy, hogy mennyire "legolcsóbb" pelenkáról van szó. Pl. Tesco-snál nem mindegy, hogy gazdaságos, vagy a színes. A színes tök jó, teljesen profi minőség. A gazdaságos egy borzalom. OLYAT SOSE VEGYÉL, aminek a külső borítása nejlonos (ezek a legolcsóbbak), mert szó szerint bele rohad a gyerek. És szivárog megállás nélkül.
2010. ápr. 24. 17:54
 8/9 anonim ***** válasza:
A legolcsobb pelenkákat a pelenka diszkontokban találod.
2010. ápr. 24. 21:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is tescosat vegyél,az a legjobb,a zöld zacskós.Jövő héten 2199 ft-ért tudsz venni egy zacskót.
2010. ápr. 25. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!