Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem szeretnék gyereket, ez...

Nem szeretnék gyereket, ez ugye még változni fog?

Figyelt kérdés
Se férjet, se gyereket nem akarok. 18 éves vagyok, de nem érzem hogy nekem szükségem lenne ezekre. Inkább csak teher, mert úgy gondolom nem tudnék rendesen felnevelni egy gyereket vagy gyerekeket és egy házaság is túl sok nekem. Mintha valakihez hozzáláncolnának. Kicsi koromban sok gyerekről és boldog családról álmodtam, de ez már nem így van. Mindenki furán néz rám és nem értenek. Ez engem zavar, és kérdésem lenne, hogy valaki volt már így? Később majd én is szeretnék családot?
2010. ápr. 23. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Minden csak rajtad áll. Mi nem látunk a jövőbe, nem ismerünk téged, nem tudjuk milyen vagy.
2010. ápr. 23. 19:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem akartam férjhez menni és gyereket szülni!

Majd 27 évesen megismerkedtem a párommal és már az első randin tudtam,hogy ö az akinek szülnék! 30 évesen szültem is neki és boldogan várjuk a kistesó érkezését is!De férjhez akkor sem megyek ez nem változott :)!

Tehát ez bizony változni fog! Éld még az életed ezen még ráérsz agyalni!

2010. ápr. 23. 19:49
 3/4 anonim válasza:
Amikor majd megtalalod az igazit,minden meg fog valtozni..tapasztalatbol mondom,mert en sem szerettem volna se ferjet,se gyerkocot.28 evesen mentem ferjhez,es most mar a gyerek is johet.ne aggodj,idovel minden kialakul,fiatal vagy meg
2010. ápr. 23. 20:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Én világ életemben férjhez akartam menni,de gyereket annyira nem,hogy más babáját gyerekét sem babusgattam,és valahogy nem éreztem,hogy nekem ez kell.

majd 2004ben(23évesen) férjhez mentem,de a babával kivártuk a számunkra megfelelő időd.Úgy voltam vele,hogy esküvő előtt élhessem ki magam,hogy ne kelljen sóvárognom,hogy ez az kimaradt.Úgy érzem sikerült.Majd majdnem kész volt a házunk,mikor is "nem jön az olyan könnyen össze" alapon bekopogtatott a baba(27évesen),és annyira belejöttem a babázásba,hogy a nagy fiam 18hónapos én meg 35+4hetes babás vagyok. :-)

tehát nyugi,nagyon sokat fog még változni a felfogásod!

2010. ápr. 23. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!