Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem bírom tovább, mit tegyek?

Nem bírom tovább, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem bírom tovább. Sem testileg, sem lelkileg,sem idegileg.

Van két fiam. 1 és 4 évesek múltak júniusban. Nagyon elfáradtam.Kimerültem. Már semmi türelmem nincs hozzájuk. Szeretem őket de belefáradtam a monoton mindennapokba. 4 éve kb minden egyes napom ugyan olyan. Már fájdalmaim vannak a stressztől és a fáradságtól. Fáj a mellkasom, a fejem, a hátam.. minden vizsgálat negatív mégis fáj.. reggeltől estig.. Néha spontán elsírom magam.. Pszichológus szerint ha nagyobbak lesznek a gyerekek jobb lesz.

Volt más is így?

2016. szept. 20. 17:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Igen és tényleg jobb lett. Ez kimerültség. Nincs segítséged?
2016. szept. 20. 18:05
 2/21 anonim ***** válasza:
73%
Átérzem.. pároddal, barátnőkkel minél többet mozdulj ki otthonról. Ha nagyon nem javul akkor (bár nem szoktam ezt mondani de..) add bölcsibe és menj vissza dolgozni. Egy ideges anyukánál jobb a gyerek társaság. Vagy add bölcsibe csak fél napra, ebéd után érte mennél így felszabadulnál te is egy kicsit. Lehet csak átmeneti a helyzet.
2016. szept. 20. 18:05
 3/21 anonim ***** válasza:
14%
Menj el dolgozni. Majd rájössz, hogy most milyen jó dolgod van.
2016. szept. 20. 18:28
 4/21 A kérdező kommentje:

Nincs segítésem, nincsenek barátok.. Férjem sokat dolgozik, segíteni ritkán szokott mert fáradt.

Két három havonta egy hétvégén anyumnál alszanak a fiúk de akkor meg gőzerővel takarítok, hogy legalább egy hétig nézzen ki valahogy a ház..

Annnyira szét vagyok csúszva, hogy már azt kívánom bár ne lennék.. :(

Imádtam élni.. Nem akarok ilyen lenni.

Bölcsibe van heti két napot. Többet nem engedhetünk meg mert sokba kerül. Az államiba nincs hely így maradt a fizetős.

Próbáltam már dolgozni de nem bírtam. Háztartás, munka, gyerekek, éjjeli ébredés, ház körüli munka stb nagyon sok volt.

2016. szept. 20. 18:33
 5/21 anonim ***** válasza:
Értem, így picit bonyolultabb. Sajnállak mert átérzem a dolgot. Egészségileg amúgy rendben vagy? Komolyan kérdezem, nincs valami hiányod? Hormonok is rendben, minden rendben?
2016. szept. 20. 18:41
 6/21 A kérdező kommentje:
Rengeteg kivizsgáláson voltam már. Azok rendben voltak. Eddig csak a pajzsmirigyemre néztek rá. Most az inzulinrezisztenciát akarom megnézetni. De már a házi orvos un, hogy mindíg kitalálok valami újat.
2016. szept. 20. 18:46
 7/21 anonim ***** válasza:
19%

Az egyik ismerősömnek a lánya is ugyanígy van, az egyik 1éves, a másik pedig 3 hónapos, nem.sokat alszik az tény, de van már bejárónő az megcsinál minden munkát, neki csak a gyermekekkel kell foglalkozni. Nagyon sokat segítenek neki a rokonok is meg a férje is.

Így is azt mondja hogy neki már csak a xaros pelenka maradt semmi más. Úgy gondolom ez csak a hiszi szintje......

Más is felnevelt már 3-4 vagy akár 5 gyermeket is, negyed ennyi segítséggel.

Visszatérve a te helyzetedre a legjobb tényleg a bölcsi, akkor legalább kitudod kapcsolni az agyad. De akkor se takarítás legyen az első hanem pl. Pihenj, vagy menny el kozmetikushoz vagy vmi ami kikapcsol.

Kitartás...

2016. szept. 20. 19:04
 8/21 anonim ***** válasza:
Két nap bölcsi helyett inkább hívjál takarítónőt. Ha jel, akkor heti kétszer. Ha belefér, akkor néha rendelj kaját. Van kocsid?
2016. szept. 20. 19:07
 9/21 anonim ***** válasza:
56%
Néha én is úgy érzem elszakadnak az idegeim. Egy dackorszakos meg egy fogzó picike van. Ami nekem bevált párszor, hogy erőt vettem magamon, autóba ültem a "hisztikirálynővel" és a nyűgös minikével és elmentünk egy szép parkba (Bp. Kopaszi gát), a nagy kiszaladgálta magát, én meg feltöltődtem kicsit, megnyugodtam, amit a pici is megérez. Próbálj minnél többet kimozdulni gyerekkompatibilis helyekre: játszóház, játszósarkos kávézó, természet, séták (új helyekre, be a mókuskerék legyen), gyerekmegőrzős konditerem és hasonlók. Néha dobj félre mindent és pihenj egy kicsit. Tudom, hogy nehéz, mert az embert zavarják a tornyosuló feladatok, igyekezz egyszerűsíteni. Nálunk bevált a kajarendelés, csak a legszükségesebbeket vasalom, a növényeket kihalasztottam. Ha nincs mosogatógépetek kérj egyet a férjedtől a segítés helyett, ha belefér a keretbe jöhet a robotporszívó és felmosó robot. Kitartást, nem vagy egyedül. Ja és érdemes barátkozni. Mióta barátkozok a játszón szebb az élet.
2016. szept. 20. 19:30
 10/21 anonim ***** válasza:
34%

A Te szüleid/szülőd dolgozik?

Lekéne hivnod magatokhoz vagy 2-3 hétre.

Én hasonló zenész vagyok!

Egyedül feszt mindennel! A férjem nem sokat segit ha itthon van sőt ha elereszti magát egy kis sörrel még Ő is rátesz egy lapáttal. Olyankor szeretnék kocsiba ülni és csak menni menni és menni. Délután mindenki felváltva ordit. Este kel a kicsi 3x, 4x a férjem horkol mint egy harsona..... Kész az tartja benne a lelket hogy kimegyek ŕágyújtok. De már azt sem lehet. Ezzel birom ki minden nap. :)

2016. szept. 20. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!