Hogyan lehet megoldani a szexuális életet két kisgyerek mellett?
A nagyobbik fiam 4 éves, a kicsi pedig 6 hetes. A kicsi még szopizik éjszaka 3 óránként, és hiába fektetem le max. fél 9-kor, kb. 10-15 perc múlva felsír, és vissza kell altatni. Ez megy másfél-két órán keresztül, s mire rendesen elalszik, akkorára már majdnem 11 óra van. Ekkorra már én is álmos vagyok mondjuk. A nagyobbik fiam pedig jelenleg az apjával alszik a mi hálószobánkban. Jó, ezt tudom, hogy én rontottam el, mert amikor terhes lettem a kicsivel, én altattam el a mi ágyunkban, mert egyszerűen állandóan álmos és fáradt voltam, és nem volt erőm a saját ágyában elaltatni. És most itt tartunk, hogy át kellene szoktatni a sajátjába, de nem tudom hogy csináljam. Plussz, hamar megébred, ha felkel az apja mellőle, és elindul megkeresni. Elfelejtettem írni, hogy én most a kicsi szobájában alszok.
Nem akarok úgy szeretkezni a férjemmel, hogy állandóan arra koncentráljak, hogy melyik gyerekem, éppen mikor kezd el sírni, vagy lát meg véletlenül bennünket.
Ki hogy oldja, vagy oldotta meg ezt a problémát?
Szia.Gondolom a 4 éves ovis.Akkor ő délelőtt nincs otthon,a 6hetes babád biztos alszik délelőtt tovább mint fél óra :)
Ha otthon van a párod akkor ott a lehetőség esetleg :)
én vagyok megint,akkor esetleg két szopi között nagyszülőkre
bízni őket:) Valahogy biztos meglehet oldani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!