Szerintetek gond lehet?

Figyelt kérdés
9 hós a babám, 4 hónapja menstruálok, ami sokkal rosszabb lett mint szülés előtt. Sokkal jobban fáj a hasam, az első 3 napban nagyon erős a vérzésem, és 2 hónapja van középidős vérzésem hasfájással egybekötve. Ilyen nekem korábban sosem volt. Tulajdonképpen nem is vérzés, csak ilyen véres nyák darabkát találtam a bugyimban. Megnéztem a naptárt és pont a peteérés idején voltam. A neten azt találtam, hogy lézetik ilyen hogy középidős vérzés, de van ahol azt írják, hogy ez rendellenes dolog.
2010. ápr. 23. 14:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem , nem rendellenes. Ilyen van. (Most mondjam azt, hogy nincs szerencséd?)

Nekem az első gyermek után abszolút elmúlt a menstruációs fájdalom (8 hetes volt a babám, amikor először megjött), örültem nagyon, de a második baba után újra erős fájdalmaim vannak, néha félidőben is.

Viszont abban még reménykedhetsz, hogy néhány ciklus után a vér mennyisége csökkenni fog...

Jó babázást!

2010. ápr. 23. 14:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen középidős pecsételés akkor volt,mikor nem megfelelő fogamzásgátlót szedtem.Hogy normális/nem normális e-ebben szerintem a dokik véleménye is eltér.De hogy kellemetlen az biztos.Nekem 3hónappal szülés után jött meg 1x.És minden 2.vérzés iszonyatos görcsökkel jött,és több is volt.De csak minden második hónapban szenvedtem ennyit.És kb 9hónapos volt a babám,mire viszonylag 35napra beállt a ciklusom.Rá egy hónapjára újra teherbe estem.Kíváncsi vagyok most hogy lesz.

Szerintem ha időd engedi,azért kb így félidős vérzés körül keresd föl a nőgyógyászod

2010. ápr. 23. 20:11
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi szépen a válaszokat!

hát tényleg nincs szerencsém :(

azt hiszem azért elmegyek a nődokihoz

2010. ápr. 23. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!