Ha kisbabámnak ekcémás a bőre nekem járna emeltszintű családipótlék? Hogy kell intézni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 12:30
1/7 anonim válasza:
Jól néznénk ki minden ekcémásnak megemelnék.
2/7 anonim válasza:
Bizony, én is ekcémás vagyok pici koromtól fogva, anno anyukám utánajárt, de ez nem elég. Olyan betegségre jár emelt összegű pótlék, ami komoly anyagi megterhelést jelent, ill. a gyermek nem járhat miatta bölcsibe, oviba, fokozott szintű, speciális ellátást igényel. Epilepszia, aszthma, mozgás korlátozottság és fogyatékosság.
Tudom igazságtalannak tűnik így elsőre, de az ekcéma vagy az allergia népbetegség nem lehet, minden 3. családnak emelt összegű pótlékot adni.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi!Inkább nem tartok igényt az emeltszintű családi pótlékra csak ne legyen semmi baja a kicsimnek.Valahol azt halottam ezekszerint nem jól.
2010. ápr. 23. 12:40
4/7 anonim válasza:
Jézus, ki mondott ilyen hülyeséget?! Már minden szarra kedvezményeket meg segélyt akarnak?!
5/7 anonim válasza:
Az ekcéma nagyon kellemetlen és fájdalmas dolog -"minden szar"?? Hogy lehet ilyen hangnemben beszélni?
6/7 anonim válasza:
Az én kislányom bőre mindig ekcémás és borzasztó érzékeny.A 2 dl-es krém rá és hozzátartozó fürdető majdnem 8000ft. Szerintetek meddig elég? Belefér a költségvetébe, mert muszály úgyhogy igen adhatnának vmi támogatást.
2 éves
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2010. ápr. 24. 06:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!