Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyit foglalkozik veletek a...

Mennyit foglalkozik veletek a férjetek egy héten?

Figyelt kérdés
Mármint mennyi időt tölt veletek? Nekem van egy 14 hónapos kisfiam és jelenleg 16 hetes terhes vagyok. A férjem tavaly június óta nem foglalkozik velünk. Állítja, hogy mert sokat kell dolgoznia. De a munka mellett már belefér neki heti 3x-i edzés, hogy kijárjon az Ecserire régiséget nézni, vagy éppen a fodrásznál fél napot tölteni mert a fodrász kislányával kellett játszania. Azon gondolkozom, hogy elmegyek. Sajnos a beszélgetéseink kudarcba fulladtak, mert szerinte én nem vagyok elég megértő. Csak kiváncsi lennék, hogy másoknál mi a helyzet.
2010. ápr. 23. 09:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nálunk látástól mikulásig dolgozik a férjem.de mikor itthon van és törpi is felvan,akkor sokat foglalkozik vele.
2010. ápr. 23. 09:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ettől többet.Nálunk a legnagyobb probléma,hogy 3 időben dolgozik, hol éjszaka,hol reggel, hol délután (recepciós egy szállodában).Ha úgy van,akkor elmegy 7végén pókerezni, bulizni is "elengedem",van,hogy hozzánk jönnek a barátok.

Minden nap szán időt a babára, játszik vele, szeretgeti, mesél neki stb és velem is sokat törődik.Ha nem így lenne már hangoztattam volna az biztos.

Ami veled van az nagyon nem jó.Abszolút semmi?A gyerekkel sem játszik,veled sem törődik?Üljetek le mégegyszer és mond el neki,hogy szeretnéd ha veletek is törődne, ha szerveznétek közös progikat és cserébe ő elmehet ide oda.Azért azt meg kellene értenie,hogy te húzod az igát egész nap a gyerekkel terhesen, ő meg közben kikapcsolódik,nem túl fair.

2010. ápr. 23. 09:50
 3/8 anonim ***** válasza:
54%

ne haragudj, mert dinka vagyok, de én nem értem, mit akarsz kérdezni. Hogy foglalkozzon veletek/veled? Fésülje meg a hajadat? Imádom a régiséget, ha kimegy az Ecserire, mi a szöszért nem mentek vele? Mi még fodrászhoz is úgy akarunk menni, hogy egyszerre vágják a hajunkat, míg őt intézik, én vigyázok a picire, aztán fordítva. Volt, hogy dolgozni is elmentünk vele. Míg bent volt a kliensnél, megvártuk a kocsiban, vagy épp azzal a csajjal beszélgettem, akihez ment számítógépet szerelni. 3 hónapos a kisfiunk.

Konkrétan mit szeretnél, mit csináljon veletek? Játsszon a kicsivel, vagy szexeljen veled? Kicsit furcsán fogalmaztad meg a kérdést, azért olyan visszásan hat.

És az edzésre miért nem kíséritek el? Mit edz? Ha focizik, szurkolhatnátok neki, ezt egy 14 hónapos kisfiúval már símán megtehetitek.

Az én párom is ki szokott menni lábteniszezni esténként az utcabeli tizenévesekkel. Mikor szükségem van rá a fürdetésnél, kiállok az utcakapuba és kiáltok neki, hogy mostmár intsen pá-pá-t a többieknek és jöjjön be fürcsizni meg csicsikálni! Röhögi az egész utca, de szó nélkül jön. 30 éves.

2010. ápr. 23. 12:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló. A közös programokra gondoltam, amikor aktívan együtt töltitek az időt. Az Ecserire úgy megy, hogy ő onnan dolgozni megy be az üzletbe. Edzeni pedig konditerembe jár az előző házasságából született 18 éves fiával. Ugyhogy a szurkolás kimarad itt is. Ő nem szeret vendégségbe menni sem, így csak én megyek egyedül a gyerekkel. Egyedül anyukámékhoz jön le kb 3-4 havonta egyszer de akkor is elvonul egy külön szobába tévézni és aludni. Egyébként nem köti az orromra, hogy mit csinál. Elmegy reggel 6-kor és este 9-kor jön haza. Hétvégén is csak az utolsó másodpercben. Húúú neki most inudulnia kell, mert jönnek hozzá az üzletbe és már le is lépett. Ha pedig elöbb hazajönne valamilyen véletlen folytán akkor egy sziát nyög ki majd kajálás után bevonul a szobába tévézni és magáracsukja az ajtót. Ha szóváteszem, hogy miért vonul el, rámförmed, hogy miért nem hagyom végre pihenni. Örülök hogyha 5 naponta látom, mert mire jön alszom mikor megy már alszom.
2010. ápr. 23. 14:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Bocs a vége fordítva mikor este jön már alszom, mikor reggel megy még alszom.
2010. ápr. 23. 14:05
 6/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. Akkor már értem, mi a baj. Sajnos tanácsot nem tudok adni, de azért a sarkadra kellene talán állni. A babákat mindketten akartátok? Mert ha csak te erőltetted, akkor elintézi annyival, hogy neked kellett a gyerek, foglalkozz vele te! De ha ő is akarta őket, akkor igenis állj a sarkadra, szervezz közös sétát, kirándulást. Erőltesd. Ha elmész, azzal mire mész?
2010. ápr. 23. 15:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én már túl vagyok egy 2 pici gyerekkel végigcsinált váláson. Ennyire nem nézett sz**ba sem a férjem, mint téged a tiéd, én ezt nem is bírnám. Nem is éltek Együtt! Csak egymás mellett, de még azt sem nagyon :(

Olvasva a soraidat semmi biztató nem jut eszembe, megmondom őszintén, semmi reménysugár :( Nem szeret, nem érdekled, úgy tűnik,. De biztos jó, hogy mosol, főzöl rá, kb. ennyiben ki is merül, ugye?

Nem minősítem inkább, mert kitiltanának az oldalról.

2010. ápr. 23. 19:38
 8/8 anonim ***** válasza:
A férjemnek sajnos sokat kell dolgoznia,3-rom műszakba jár és attolfügg milyen műszakos épp, mert utánna maszekolni jár,tehát csak felkeléskort és lefekvéskort találkozunk,nagy ritkán hétvégén van egy pár órája ránk,de én így is nagyon szeretem,semmiért nem hagynám el,pláne hogy értünk dolgozik ennyit,abban bízunk hogy lessz majd olyan idő amikort kevesebbet kell majd dolgoznia és elég idő jut majd ránk,valamit valamiért ezt szoktuk mondani!
2010. ápr. 27. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!