Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az orvoshoz vagy a kórházhoz...

Az orvoshoz vagy a kórházhoz ragaszkodnátok inkább?

Figyelt kérdés
Az orvosom átmegy egy másik kórházba. Amúgy szinte mindig a magánrendelőjében fogad, ez nem változna, csak máshol kéne szülnöm. Nektek mi lenne a fontosabb? Az orvosotok vagy a kórház?
2010. ápr. 22. 15:04
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Egyértelműen az orvosom a fontosabb! Az én dokim is kórházat váltott és én követtem őt! Benne bízok meg a legjobban, nem a kórházban...
2010. ápr. 22. 15:09
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Az orvosomhoz ragaszkodom. Mikor bezárták a kórházat, ahol dolgozott, egyértelmű volt, hogy abban a kórházban szülök, ahová átment.
2010. ápr. 22. 15:56
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem a kórház a mérvadó. Jó orvos mindenhol, de nem minden kórházban kapsz olyan színvonalat, amit te szeretnél.

Én először választottam kórházat, nekem fontos volt nagyon néhány dolog, ezután választottam dokit.

Ha szimpatikus neked a másik kórház, menj a dokiddal, de ha rosszul vagy tőle, válassz másikat. Hidd el, mindenhol lehet találni normális dokit.

2010. ápr. 22. 16:23
 4/10 anonim ***** válasza:
úgy értem: jó orvos mindenhol VAN (ez kimaradt)
2010. ápr. 22. 16:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát,attól függ.Nem mindegy,hogy melyik khzból melyikbe megy!De így látatlanban az orvoshoz.
2010. ápr. 22. 16:40
 6/10 anonim ***** válasza:
orvoshoz
2010. ápr. 24. 10:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia! Én anno a kórházat választottam, nem az orvost. Nem bántam meg, mert a doki kórháza elég vacak volt, és ott ugye több időt tölt az ember, mint a szülőszobán az orvossal.

De a te esetedben erősen függ attól, milyen helyre megy dolgozni az orvosod.

2010. ápr. 24. 13:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Orvos, es mivel nagyon jo Orvos feltelezem nem menne roszabb korhazba,..
2010. ápr. 24. 20:14
 9/10 anonim ***** válasza:
kórházhoz
2010. ápr. 24. 20:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Orvoshoz. Az elsőt a SOTE II-n szültem. Sajnos a terhespatológiára is bekerültem. Mégegyszer nem szeretnék eltölteni ilyen környezetben 2 hetet. Másodszorra csak akkor szülök annál a dokinál, ha hajlandó más kórházban levezetni a szülést.
2010. ápr. 24. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!