Melyik 3 tetszik neked ezek közül?
Figyelt kérdés
A vezetéknév Papp
A választott keresztnevek: Emma, Ilda, Ilka, Ilze, Liza, Lola, Luca, Nóra, Tilda, Zelda, Zille, Zorka
2016. aug. 27. 17:49
1/11 anonim válasza:
Hármat nem tudok választani. Az Emma és a Nóra tetszik, de szerintem az Emma nem annyira jó a vezetéknévvel együtt.
2/11 anonim válasza:
Tilda, Zelda, Emma, Liza. Csak ennyire tudtam leszűkíteni a kört. Ezek közül nem tudok választani.
(Az Emma a vezetéknévhez nem passzol)
6/11 anonim válasza:
Luca, Liza, Emma. Ilyen sorrendben ezzel a vezetéknévvel.
8/11 anonim válasza:
Nóra és Liza. Az Emma is tetszik, de szerintem sem annyira jó a vezetéknévhez.
9/11 anonim válasza:
Papp vezetéknév mellé én legalább 3 szótagú keresztnevet választanék, hogy ellensúlyozzam a rövidségét és ne olvadjanak egybe annyira.
De mivel ezek közül kell választani, így kizárnám a magánhangzóval kezdődőeket, amikkel szintén összeolvad pl. Pappilda.
A megmaradtak közül kizárnám a Lolát (énekesnő és Tapsi Hapsi barátnője miatt) és a Zeldát is, mivel az nekem a játék (The Legend of Zelda).
Amik vállalhatók és jól hangzanak a vezetéknévvel az a
Papp Luca
Papp Liza
Papp Nóra.
10/11 anonim válasza:
Luca és Nóra nevek illenek ehhez a vezetnévhez, nekem a Luca olyan túl kislányos hangzású, az nekem nem tetszik, Nóra viszont az egyik kedvenc nevem, az nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!