Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ebben a honapban nem kaptam...

Ebben a honapban nem kaptam GYED-et. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A kislányom 7 honapos és eddig minden honap 10.-ig megkaptam a GYED-et.Ebben a honapban(Április) még se hire se hamva.A bank nem tud semmit.Nem tudom mit tegyek mert a lakástőrlesztőmet ebből vonják.Ha tud valaki,hol érdeklődjek,kit hivjak azt előre is megkőszőnőm.

Kőszőnettel : Diána

2010. ápr. 19. 10:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
OEP!!!Vagy a munkáltatód ha Tb kifizető hely!
2010. ápr. 19. 11:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, ahogy az első válaszoló írta! A kifizetőhelyen kell érdeklődni, ahonnan a GYED-et kapod. Csak ők tudnak pontos felvilágosítást adni.
2010. ápr. 19. 11:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Eddig nem Tgyás-t kaptál? Az 6 hónapig jár, utána igényelni kell a Gyed-et. Ha a munkáltatód kifizetőhely őket keresd, ha nem akkor talán az Oep-et.
2010. ápr. 19. 11:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
HA 7 hós a kislányod, akkor olyan sokszor még nem kaphattál GYEDet szerintem. Nem a TGYÁS-t kaptad eddig? Az én lányom is 7 hónapos, február közepéig tartott a TGYÁS-om, még márciusban is ez utalták (utólagos kifizetés).
2010. ápr. 19. 11:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy január-február tájban megigényelted a GYEDET?
2010. ápr. 19. 11:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Kőszőnőm a válaszolat!!Felhivtam az oep-et és kiderült hogy megszünt a munkáltatom TB kifizető helye.Majd csak jővő honapban kapok ujra GYED-et.Már 2 honapja GYED-en vagyok és Tgyás-t már nem kapok 2 honapja.Ez szerepelt a lapon amit utoljára kaptam a munkálatotmtol.
2010. ápr. 19. 22:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Javitva: munkáltatomtol
2010. ápr. 19. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!