Ritka és szép kislány neveket tudnátok írni, Opra vezeték név mellé?
Figyelt kérdés
2016. aug. 11. 19:36
12/21 anonim válasza:
Georgina
Dominika
Elizabet
Honorina
Jozefina
Julietta
Karolina
Leonetta
Mirabella
Szimonetta
Titanilla
13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2016. aug. 12. 08:00
15/21 anonim válasza:
Különleges vezetéknév mellé kicseszés a különleges keresztnév. Szegény gyerek.
17/21 anonim válasza:
Isméria. Ez azért is jó,mert nagyon ritka is,az üknagymamámat hívták így,meg könnyű becézni..Ismi,Ismike :)
19/21 anonim válasza:
Szerintem hivd erzsebetnek vagy rozalianak ezek nagyon ritkak mostanaban....az "Ismike"vagy mi a fene,egyenesen borzaszto...
20/21 tudor007 válasza:
Nekem viszonylag ritka nevem van, viszont mivel az ismerőseim között három ilyen név is van, soha nem gondoltam volna hogy ritka. De már rájöttem, mert Pesten senki sem érti elsőre, szinte nem volt olyan aki ne kérdezett volna vissza! Dühítő mikor egy betűt megvaltoztatnak a nevedben és úgy tartanak nyilván, vagy folyamatosan más néven szólítanak. Húsz éves koromig nem tudtam elfogadni a nevemet, gyermekkoromban utána is érdeklődtem hogy lehet nevet változtatni. Ha te ugyanezt akarod a gyerekednek akkor hajrá. Nem divatos de időt álló nevet kell adni, reméljük hosszú életű lesz a gyerek, és nem kell majd az élete nagy részében, mondjuk felnőtt korában szégyellnie azt, hogy a szülei trendik akartak lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!