Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Regő névhez mit szóltok?

Regő névhez mit szóltok?

Figyelt kérdés

Annyira beleszerettem, nem tudom, hogy csak a terhességi hormonok miatt-e, de úgy érzem, csak ez lehet a kisfiam neve. Viszont elég ritka név, nem tudom, másoknak hogy tetszene.

Október végén érkezik a kissrác. 👶💜

2016. aug. 10. 13:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Nekem tetszik, szerintem szép. Ha úgy érzed, csak ez lehet, akkor mi a kérdés? :D (Hacsak apja nem tiltakozik kézzel-lábbal ellene)
2016. aug. 10. 13:40
 2/14 anonim ***** válasza:
22%
És Regő máris iskolásnak születik majd, azért ez a kategória? Nem tetszik egyébként, nem a hangzása miatt, hanem mert nem tűnik igazi névnek. Egy a mai felkapott, roppant eredetinek vélt "újdonságok" közül... Bocsi.
2016. aug. 10. 13:40
 3/14 anonim ***** válasza:
46%
Nekem sem tetszik, ráadásul ez is egyike az egyre felkapottabb, számmora már "túl magyarkodó" neveknek, de nektek kell, hogy tetsszen, nem másnak.
2016. aug. 10. 13:46
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem gyönyörű a hangzása 👍
2016. aug. 10. 13:48
 5/14 A kérdező kommentje:

Második: azért ebbe a kategóriába raktam, mert szerintem itt több kisiskolást nevelő szülő olvassa, kíváncsi vagyok, ők mit szólnak. Mégis csak jobban képben vannak, hogy pl a többi gyerek hogy reagál az iskolában egy-egy ritkább névre.

Egyébként köszönöm a válaszokat mindekinek.

2016. aug. 10. 13:52
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk soha senkinek a neve miatt nem volt tudtommal csúfolódás, ha erre vagy kíváncsi. De amúgy hlyék mindenhol vannak, aki olyan csúfolható fajta, azt csúfolni is foják, akármi a neve. Ennek ellenére nem kellene kifejezetten csúfolásra ingerlő nevet adni egy gyereknek, és itt nem is a Regőre gondolok, de vannak tényleg kegyetlen agyszülemények.
2016. aug. 10. 13:55
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
A hangzása tetszik.
2016. aug. 10. 14:20
 8/14 anonim ***** válasza:
92%
Nekem tetszik. Az is fontos momemtum, h úgy érzed, h ez a neve, mindkétszer én is tudtam, h csak az a név illik hozzá.
2016. aug. 10. 14:26
 9/14 anonim ***** válasza:
57%
Nekem nem tetszik.
2016. aug. 10. 14:37
 10/14 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem tök szép. Akik meg csúfolni akarnak azok úgyis találnak rá okot. Ha nem a nevét akkor mást.

Én A lányommal voltam úgy, hogy hosszú ideig nézegettük a neveket. Sok név volt esélyes. Aztán egyszer ültem a gép előtt, és az utónévkönyvet nézegettem. Ránéztem a Rebeka névre, és tudtam hogy ez lesz az, pedig nem is volt a listánkon. Mindenki ellene volt, de szerintem tökéletesen illik a lányomra. :)

2016. aug. 10. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!