Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Névválasztás. Ötletek?

Névválasztás. Ötletek?

Figyelt kérdés

Mondanátok véleményt hogy kinek melyik név tetszene a legjobban, vagy akár milyen sorrendben tetszik 😊 Vagy akár más neveket is mondhattok ami illene a vezetéknévhez

1. Bence

2. Dominik

3. Levente

Vezetéknév: Marton

2016. aug. 10. 09:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
39%

Bence

Amúgy meg Róbert

2016. aug. 10. 09:54
 2/13 anonim ***** válasza:
32%
János ( mondjuk ez kicsit régiesebb)
2016. aug. 10. 09:59
 3/13 anonim ***** válasza:
51%

Dominik legyen ezen közül. Egyébként szerintem szép még a Zoltán, Olivér, Tamás, Gábor, Szabolcs

2001 óta (azaz 15 éve) a leggyakrabban adott keresztnév a Bence, szóval én biztos nem adnám, itt nálunk minden második kisfiú Bence. [link]

2016. aug. 10. 10:02
 4/13 anonim ***** válasza:
33%

A Levente nekem egy elkényeztetett tanárgyerek miatt nem tetszik, aki ugye Levente...

A Bence tucatnév.

Marad a Dominik, ami bár szép, lehet az is divatnév mostanában, nem tudom....

2016. aug. 10. 10:07
 5/13 anonim ***** válasza:
43%

Az én sorrendem ezek közül:Dominik, Bence, Levente.

A Dominikot adnám, a Bencét kissé gyerekes névnek tartom egy felnőtthöz, tehát az már kiesik, a Levente pedig A "semmiképpen sem" kategória nálam.

2016. aug. 10. 10:10
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Levente ,de nekem volt eyy osztálytársam aki Márton András volt.
2016. aug. 10. 10:20
 7/13 anonim ***** válasza:
73%

Nálam egyértelmüen az első helyen a Levente áll, novemberben születik a kisfiam ez lesz a neve.(Felénk nem gyakori név) A Bence is nagyon tetszett de felénk is tucat név ezért esett ki. Dominik nekem nem tetszik, de ha tetszene se adnám mert a tesóm kisfia is az.

Nálunk ami még szóba jött az az András, Erik.

2016. aug. 10. 10:27
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
Sorrend: Dominik, Levente, Bence.
2016. aug. 10. 10:32
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Bence tetszene a legjobban, én azt adnám ezek közül. Utána Levente és Dominik, de egyik névvel sincs semmi gond.
2016. aug. 10. 10:51
 10/13 anonim ***** válasza:
77%
Nekem a Levente tetszik legjobban. Utána a Bence, bár azt kissé gyerekesnek tartom. A Dominik nem tetszik.
2016. aug. 10. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!