Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jelenthet valamit az álmom?

Jelenthet valamit az álmom?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam tegnap éjjel, hogy ikreim születtek és a kisfiamnak mutattam boldogan, hogy itt vannak a kistestvéreid. Az egyik fiú volt, a másik lány.

Mostanában nem is gondoltam rá, hogy szeretnék még gyereket. Két és fél éves a kisfiam, egyedül nevelem, szóval nagyon nincs módom sem rá, hogy újra kisbabám legyen.

Szerintetek mégis jelenthet ez valamit?

2010. ápr. 18. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annyit jelenthet, hogy titkon szeretnél még esetleg gyereket.
2010. ápr. 18. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is ezt jelentheti, hogy végysz még egy babára :).

Én a mai napig emlékszem, a kisfiam születése után azt álmodtam, hogy szültem, és a kisfiam ott állt felettem, és várta a kistestvérét. Még beszélt is, pedig csecsemő képében volt ott Ő is. Néhány hét múlva teherbe estem :) Tisztán emlékszem az álmomra. A gyerekek között 14 hónap korkülönbség van. Egy fiú, egy lány :).

2010. ápr. 18. 22:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsi: vágysz...
2010. ápr. 18. 22:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak ennyit jelent, bár meg kell mondanom, mielőtt terhes lettem, többször álmodtam, hogy kislányom van. Aztán terhes lettem, és meg voltam róla győződve, hogy kisfiú (nem tudom miért), és kislány lett. Ekkor eszembe jutottak az álmok. És én nagyon boldog vagyok. Tehát sosem lehet tudni.
2010. ápr. 19. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!