Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tudok még csinálni?

MKs kérdése:

Mit tudok még csinálni?

Figyelt kérdés

7 hetes a babam szoptatom tejfehérje allergiát állapítottak meg nála, csúnya kiütések voltak a testén főleg az arcán mióta kihagyom a tejet/1 hónapja/ rendbe jött.

Kicsit hasfájós is így eléggé korlátozottan táplálkozok, szinte csak hús, répa, krumpli, rizs, rizstejszin, tészta, őszibarack, alma. 10 napja nem volt széklete nem sír sokat de néha begörcsölhet a pocija mert nagyon felhúzza a lábait és kínlódik, erőlködik.Adtam már neki édeskömény teát, volt már szélcső, kúp, mindennap tornáztatom nem is keveset, simogatom a köldöke körül de semmi nem hozott eredményt pocakja enyhén kemény csak és a szelek mennek neki. Orvosok azt mondják hogy nincs baj...

2016. aug. 9. 12:00
 1/5 anonim ***** válasza:
akkor most mennyi idős a kicsi?
2016. aug. 9. 12:17
 2/5 anonim ***** válasza:

1.: 7 hetes.

Kérdező: a gyerekeimnél nem vált be az édeskönény, csak még nagyobb göcsöket csinált. Ellenben a kamillatea székletlazító, azt adtam nekik, gyógyszertárit, nem instant verziót. Nálunk nagyon jó megoldás volt.

2016. aug. 9. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekünk a BioGaia jött be. Én úgy emlékszem, h nem normális anyatejes babánál a 10 nap.
2016. aug. 9. 22:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat ma kipróbáljuk a kamilla teat mert még mindig semmi :/
2016. aug. 10. 10:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat ma kipróbáljuk a kamillateat mert még mindig semmi :/
2016. aug. 10. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!