Melyik nevet adnátok egy hosszabb ritka vezetéknévhez? Ö-i-e magánhangzókhoz? Dóra Sára Léna Alina? Esetleg valami ötlet?
Dorina nekem is tetszik,ez az 5. Név ami tetszene. Páromnak a Dóra nem tetszik. A Lénát viszont még nem mondtam neki.
Az elsö babánál sokkalkönnyebb volt. Külön külön a Hannát néztük ki. De valahogy most sokkal nehezebb.Remélem a Léna tetszene neki mert most nagyon bele szerettem. Ha fiu lenne akkor Dávidnak hivnánk.
Nekem személy szerint a Léna nem tetszik de nem is nekem kell tetszen!
Akkor titkon már megvan a név csak visszaigazolást vártál hogy még biztosabb legyél a Lénába.
Esetleg ha nem tetszik a párodnak válasszatok két nevet. Az egyik amu neked a másik ami neked.
Mit szölsz?
Igen ezek a nevek is nagyon szépek de ebbe a formába már annyira nem tetszik.
És így már nagyon hosszú lenne a Vezetéknévhez. Mindenképpen valami rövidet szeretnénk.
Gratulálok a babához :)
Amikor mondtam Apának akkor elöször nem tetszett neki de ahogy belegondolt és nézte a vezetéknévhez akkor egyböl mondta hogy tetszik neki.
Ugyhogy nagyon örülök neki.
Köszi mindekinek a tippeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!