Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik nevet adnátok egy...

Melyik nevet adnátok egy hosszabb ritka vezetéknévhez? Ö-i-e magánhangzókhoz? Dóra Sára Léna Alina? Esetleg valami ötlet?

Figyelt kérdés
2016. aug. 8. 07:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
De most komolyan, bárkit foglalkoztat utána hogy vegyes hangrendű vagy magas, vagy zöngés vagy nem tudom mi?? Én sose figyeltem ezeket, sőt, szégyenszemre bevallom, hogy fogalmam sincs, hogy melyik milyen, rég volt az 5. osztály, mikor ezeket tanultuk :D Szerinte annyia fontos, hogy könnyen ki lehessen mondani, ne legyen félreérthető, ne jöjjön ki más szó a keresztnévvel együtt (Pl SarKAKAta, de lám, őt nem zavarja, meg sem változtatta a nevét)
2016. aug. 8. 09:05
 12/19 A kérdező kommentje:

Dorina nekem is tetszik,ez az 5. Név ami tetszene. Páromnak a Dóra nem tetszik. A Lénát viszont még nem mondtam neki.

Az elsö babánál sokkalkönnyebb volt. Külön külön a Hannát néztük ki. De valahogy most sokkal nehezebb.Remélem a Léna tetszene neki mert most nagyon bele szerettem. Ha fiu lenne akkor Dávidnak hivnánk.

2016. aug. 8. 09:11
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha Léna esetleg nem tetszik neki, akkor ott a Miléna, Heléna, ezeket is lehet Lénának becézni és nagyon szépek :)
2016. aug. 8. 09:20
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem személy szerint a Léna nem tetszik de nem is nekem kell tetszen!

Akkor titkon már megvan a név csak visszaigazolást vártál hogy még biztosabb legyél a Lénába.

Esetleg ha nem tetszik a párodnak válasszatok két nevet. Az egyik amu neked a másik ami neked.

Mit szölsz?

2016. aug. 8. 09:22
 15/19 A kérdező kommentje:

Igen ezek a nevek is nagyon szépek de ebbe a formába már annyira nem tetszik.

És így már nagyon hosszú lenne a Vezetéknévhez. Mindenképpen valami rövidet szeretnénk.

2016. aug. 8. 09:25
 16/19 A kérdező kommentje:
Igen az jó ötlet,de szerintem neki is tetszeni fog. Ha nem akkor majd nézünk olyat ami neki is tetszik.
2016. aug. 8. 09:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Lénának hívják a 3 hetes babánkat! Szerintem gyönyörű név!
2016. aug. 8. 10:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Dóra.
2016. aug. 8. 11:06
 19/19 A kérdező kommentje:

Gratulálok a babához :)

Amikor mondtam Apának akkor elöször nem tetszett neki de ahogy belegondolt és nézte a vezetéknévhez akkor egyböl mondta hogy tetszik neki.

Ugyhogy nagyon örülök neki.

Köszi mindekinek a tippeket.

2016. aug. 8. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!