Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Alkohol tartalmú cseppet...

Alkohol tartalmú cseppet adtam, mi baja lehet?

Figyelt kérdés
2 éves gyerekemnek grapefruit és echinacea cseppet adtam több mint egy hétig. A doboz nem írta, hogy alkoholt tartalmaz és én hülye nem kóstoltam meg, csak tegnap. Rákerestem a neten és egy angol oldalon találtam meg, hogy tartalmaz alkoholt és gyerekek nem szedhetik. azóta teljesen kész vagyok. Mennyit ártottam a gyerekemnek? Lehet ettől májkárosodása vagy valami esetleg a későbbiekben?
2010. ápr. 18. 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem kell nagyon aggódni, egy hét nem sok. Én propolisz tinktúrát szoktam adni, ugye ami tinktúra az alkoholos oldat. De csak pár cseppet megfázásra, és a gyerekorvost is megkérdeztem róla, azt mondta, ha nem tartósan (több hétig, hónapig) szedi, akkor attól a pár csepptől nem lesz semmi baja, többet használ, mint amennyit ártana.

Amúgy egy adag hány csepp volt? És mennyi az alkoholtartalma?

Ne aggódj, nem hinném, hogy nagy bajt csináltál volna.

2010. ápr. 18. 18:49
 2/3 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy mennyi alkohol van benne, mert nem jelölik rajta, az elején napi 2*10 cseppet adtam, aztán amikor jobban lett csak 1*10-et. Holnap megkérdezem a gyerekorvost is. Köszi a választ
2010. ápr. 18. 19:24
 3/3 anonim ***** válasza:
ennyi erővel pálinkával is kenhetted volna az ínyét fogzáskor
2010. máj. 21. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!