Herpesz van a számon és teljesen kiborultam lelkileg hogy még egy puszit sem adhatok a babámnak. Van aki így járt?
Folyamatosan előjön a herpeszem de van hogy észre sem veszem csak amikor már sebes.
Így soha nem merek neki puszit adni sehova mert félek h elkapja.
Annyira összecsókolgatnám de amíg ki nem találnak valamit erre a betegségre addig nem fogok tudni.
Nem jött ki rajtam soha pedig tinikoromban a párom herpeszes volt állandóan, puszit is adtam mindig neki...
Aztán párcserém volt akitől ezt szexuális úton elkaptam...vele vagyok mai napig, addig nem zavart amíg nem lett a babám.
De most már nagyon félek...és már az orromban is kijött.
Mi az h nem lesz gyógyszer?? Csak kitalálnak majd valamit, a nemi herpesz megelőzésére má van is valami talán kísérleti.
Az szörnyű lehetett :O
Azt kifelejtettem h én ezért nem merek mégegy babát bevállalni. Nem szeretnék megint azon aggódni h ő elkapja e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!