Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Herpesz van a számon és...

Herpesz van a számon és teljesen kiborultam lelkileg hogy még egy puszit sem adhatok a babámnak. Van aki így járt?

Figyelt kérdés

Folyamatosan előjön a herpeszem de van hogy észre sem veszem csak amikor már sebes.

Így soha nem merek neki puszit adni sehova mert félek h elkapja.

Annyira összecsókolgatnám de amíg ki nem találnak valamit erre a betegségre addig nem fogok tudni.

2016. aug. 3. 22:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem jött ki rajtam soha pedig tinikoromban a párom herpeszes volt állandóan, puszit is adtam mindig neki...

Aztán párcserém volt akitől ezt szexuális úton elkaptam...vele vagyok mai napig, addig nem zavart amíg nem lett a babám.

De most már nagyon félek...és már az orromban is kijött.

Mi az h nem lesz gyógyszer?? Csak kitalálnak majd valamit, a nemi herpesz megelőzésére má van is valami talán kísérleti.

2016. aug. 4. 19:28
 12/13 A kérdező kommentje:

Az szörnyű lehetett :O

Azt kifelejtettem h én ezért nem merek mégegy babát bevállalni. Nem szeretnék megint azon aggódni h ő elkapja e.

2016. aug. 4. 19:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalat, hogy olyankor jön nekem elő, amikor nem szedek nagyon sok vitamint és brutál stresszes vagyok. Na a szájára adj neki puszit és nem lesz baj. Párom tőlem sose kapta el, pedig én is szenvedtem vele eleget. Valakinek van rá hajlama, másnak pedig nincsen.
2022. febr. 3. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!