Mit lehet mondani egy korababa anyukájának?
Hogy kell ezt a helyzetet kezelni? Mit mondjak, kérdezzek, tegyek vagy ne tegyek?
Érzelmi analfabéta vagyok, nem tudom hogy kezeljem a helyzetet. Ne értsetek félre, nem magammal vagyok elfoglalva, csak segíteni akarok, de nem tudom hogyan.
Akinek van tapasztalata segítsen légyszíves!
A baba nagyon pici. 60 dekásan jött a világra, a 26. héten.
Személyes tapasztalatom nincsen.
Ha közeli hozzátartozó vagy, szerintem is csak akkor erőltesd a témát.
Egyébkén egyszerűen mondd azt, amit leírtál: "segíteni akarok, de nem tudom hogyan."
"sok erőt és egészséget! gondolok rátok!" :)
kb ennyit. gratulálni azért félve lehet csak mert, már ha még itt tartanak. vagy ha nem szűk családba tartozol, mert akkor illene megkérdezni emellé, hogy miben tudsz segíteni? :)
tényleg sok egészséget a kis csöppségnek!
Szerintem is az a legjobb, ha megkérdezed, hogy tudsz-e valamiben segíteni. Ha szívesen fogadja, látogasd meg a kórházban és vigyél neki, amire szüksége van: gyümölcsöt, sült csirkét, bármit, amit szívesen fogad (legjobb, ha megkérdezed, mert biztosan mások is visznek).
Ha vannak testvérei a picinek, akkor ott is biztosan elkel a segítség.
És van egy ember, akinek lehet, hogy még nagyobb segítségre van szüksége: az apuka. Ő ugyanis lehet, hogy otthon zokog magában két látogatás között, amíg a felesége és a pici babája a kórházban vannak. Ott biztosan próbál nagyon erős lenni, de tuti, hogy rossz neki. Ha jó viszonyban vagy vele, hívd meg pl. ebédre, mert tuti, hogy nem eszik rendesen ebben a helyzetben, pedig az ő erejére is nagy szükség van, vagy ajánld föl, hogy főzöl neki pár napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!