Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretnék gyereket, de a...

Szeretnék gyereket, de a párom nem, segítséget esetleg véleményeket szeretnék kérni?

Figyelt kérdés
nagyon szeretnék családot alapítani de ha meg említem a páromnak vagy esetleg célzok rá rögtön felkapja a vizet rajta és hogy már kezdem ezzel nagyon fel idegesíteni.. 32 éves a barátom én 20, tudom hogy fiatal vagyok meg stb. de ő már "lassan" kezd kifutni az időből. a párom anyja is akár hányszor felhív, más egyebet nem hallok csak hogy baba még nem e lesz, nem tervezzük meg ehhez hasonlók... az én anyukám már 4 éve elhunyt de valamelyik nap vele álmodtam azt hogy fogja a kezébe az unokáját és hogy játszik vele.. nem tudom mit tegyek. a véleményeket, segítségeket szívesen fogadom :)
2016. júl. 26. 16:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kérdező szerintem tűzz ki magadban egy határidőt, hogy hány év amit várnál rá amíg meggondolja magát. Az is lehet hogy ő olyan típus aki egyáltalán nem akar gyereket. Csak ne hagyd magad évtizedekig hitegetni hogy majd két év múlva, majd két év múlva...
2016. júl. 27. 08:33
 12/13 anonim ***** válasza:
54%

Nem az a gond, hogy nem akar még gyereket, hanem, hogy még beszélni sem lehet erről vele.

Jó lenne tudni, hogy nekik mik a tervei, céljai, szeretne-e egyáltalán, ha igen, akkor mikor. Ezek alapján tudsz dönteni, hogy vele maradsz, majd megpróbálod mással, akivel hasonló céljaid vannak.

2016. júl. 27. 09:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Beszoptad!
2016. aug. 25. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!