Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy kis inkontinenc...

Hogy lehet egy kis inkontinenciavall gyereket sétáltatni?

Figyelt kérdés
Szülés után maradt egy kis inkontinenciám, állandóan kel pisiljek, már kezelem de szinte sehova se tudok nyugodtan kimenni mert szétrepedek.. A kisbabámmal már többször indultam el sétálni ,ha tolom a kocsit még rosszabb, pár száz méter után vissza kellet forduljak. Ti voltatok ilyen helyzetbe ? Mi rá a megoldás?
2010. ápr. 17. 07:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tegyél be betétet, mint a mensinél! Szerintem ez az egyetlen megoldás, ja és csinálj gátizom gyakorlatokat, hogy erősödjön meg!

Nekem kb. 24 hét óta, kell betétet hordjak, mert a méhem és a Pocaklakóm, azóta nyomja a hólyagomat és már untam a napi 20-szori átöltözést, ha véletlenül nem értem el a wc-ig:(.

Üdv egy 22 hónapos kislány anyukája, aki 40 hetes kisfiú kismamája is.

2010. ápr. 17. 09:21
 2/2 anonim ***** válasza:
52%
Az inkontinencia az amikor nem tudod visszatartani és befolyik vagy bekakilsz.Az,hogy mindig pisilned kell az más.
2010. ápr. 17. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!